![]()
Nizip Ýlçe Kaymakam Vekili Karkamýþ Ýlçe Kaymakamý Ferhat Sinanoðlu tarafýndan Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ’a bir veda yemeði verildi. Osmanlý Parký Restoranýnda saat 19:00’da verilen veda yemeðine Nizip Ýlçe Kaymakam Vekili Karkamýþ Ýlçe Kaymakamý Ferhat Sinanoðlu, Garnizon Komutaný ve Nizip Askerlik Þube Baþkaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu, Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Arslan, Kahramanmaraþ Ýl Emniyet Müdürlüðü Emrine atanan Abdulkadir Durmuþ, Nizip Ýlçe Jandarma Komutaný Üsttegmen Çaðrý Demiröz, Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Þube Müdürleri, Nizip Ticaret Borsasý Baþkaný Mustafa Altýnbaþ, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ, Kurum Müdürleri ve çok sayýda davetliler katýldý. Yemekte bir konuþma yapan Nizip Ýlçe Kaymakam Vekili Karkamýþ Ýlçe Kaymakamý Ferhat Sinanoðlu, yaklaþýk 2 yýl boyunca Ýlçe Emniyet Müdürlüðü görevini baþarýyla yürüten Abdulkadir Durmuþ’un önemli hizmetler verdiðini belirterek yeni görevinin hayýrlý olmasý temennisinde bulundu. Öte yandan Kahramanmaraþ Ýl Emniyet Müdürlüðü Emrine atanan Abdulkadir Durmuþ ise Nizip’te kaldýðým müddet içerisinde tüm kurum ve kuruluþlarla uyum içerisinde çalýþtýk. Bu nedenle görevim boyunca Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü’ne destek olanlara ve emeði geçenlere þahsým ve arkadaþlarým adýna teþekkür ediyorum dedi. Yolu Kahramanmaraþ’a düþen her Nizipliyi mutlaka bekliyorum diye konuþan Abdulkadir Durmuþ, Nizip’i ve Niziplileri asla unutmayacaðým diyerek sözlerini tamamladý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...