![]()
Yaklaþýk iki yýldan bu yana Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Abdulkadir Durmuþ, ikinci þark hizmeti için yeni tayin döneminde Kahramanmaraþ Ýl Emniyet Müdürlüðü emrine atandý. Geçtiðimiz günlerde Kahramanmaraþ Ýl Emniyet Müdürlüðü emrine atamasý gerçekleþtirilen Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, Nizip Radyo Televizyon Kurumu’na bir veda ziyaretinde bulundu. NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan tarafýndan karþýlanan Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, 2 yýllýk süre içerisinde yapýlan hizmetler ve yenilikler konusunda bilgi verdi. Nizip’in ve Niziplilerin her þeyin en güzeline layýk olduklarýný söyleyen Emniyet Müdürü Durmuþ, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü olarak zaman zaman yapýlan sosyal ve kültürel faaliyetler konusunda önemli adýmlar atýldýðýný bu yönden kendisine ve arkadaþlarýna destek veren kurum, kuruluþ ve vatandaþlara teþekkür ediyorum dedi. Öte yandan Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan ise Emniyet Müdürü Durmuþ’un yapmýþ olduðu veda ziyareti nedeniyle memnun olduklarýný belirterek kendisine yeni görev yerinde baþarýlarýnýn devamýný diliyorum diye konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...