![]()
2008 -2009 Eðitim ve Öðretim yýlýnda Seviye Belirleme Sýnavlarýnda baþarý gösteren okullardan bir diðeri de Salih Ekmekçi Ýlköðretim Okulu oldu. 2009 – 2010 Eðitim Öðretim yýlýnýn hýzla yaklaþtýðýný söyleyen Okul Müdürü Adem Aþýk, Salih Ekmekçi Ýlköðretim Okulu’nun geçtiðimiz öðretim yýlýnda deðiþik alanlarda çeþitli baþarýlara imza attýðýný belirtti. Bununla birlikte 2009 8. sýnýflar SBS sýnavý birinci yerleþtirme sonucunda Zeliha Nida Kýlýç adlý öðrencinin Þanlýurfa Fen Lisesi’ni kazandýðýný söyleyen Salih Ekmekçi Ýlköðretim Okulu Müdürü Adem Aþýk, bu baþarýnýn okul tarihinde bir ilk olduðunu kaydetti. Ayrýca 4 öðrencinin Özel Fen Liselerini, 4 Öðrencinin Anadolu Lisesi’ni, 7 öðrencinin Anadolu Endüstri Meslek ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesini, 1 öðrencinin Anadolu Öðretmen Lisesini ve 1 öðrencinin de Saðlýk Meslek Lisesi’ni kazandýðýný hatýrlatan Okul Müdürü Adem Aþýk, bu baþarýnýn kazanýlmasýnda emeði geçen Müdür Yardýmcýsý arkadaþlarýma, tüm Öðretmenlerimize, sevgili Öðrencilerimize ve Deðerli Velilerimize teþekkür ediyorum dedi. Ayný zamanda geçtiðimiz öðretim yýlýnda SBS’de baþarýlý olan öðrencilerimizin de aldýklarý puanlar çerçevesinde gidebilecekleri en iyi okullara gidebilmeleri için rehberlik görevimizi yerine getirmeye çalýþýyoruz diye konuþan Adem Aþýk, bu konuda tüm öðrencilere yardýmcý olacaklarýný söyledi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...