![]()
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi bünyesinde Nizip Kapalý Spor Salonu’nda yapýlan Tekvando Kursu’nda yetiþtirilen Celal Uzun, geçtiðimiz günlerde Eskiþehir’de düzenlenen “Minikler Türkiye Þampiyonasý” 3.’sü oldu. 57 kilogram da tüm rakiplerini geçerek Türkiye üçüncülüðünü kazanan sporcumuz Celal Uzun’un baþarýsý ilçemizde sevinç yarattý. Ýlçemize kazandýrdýðý baþarýsýndan ötürü Celal Uzun’u kutlayan Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, baþarýda katkýlarý olan Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürlüðü ve Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürlüðü baþta olmak üzere Tekvando Hocasý Ali Gören ve öðrencisi Celal Uzun’u kutlayarak baþarýlarýnýn devamýný diledi. Tekvando Sporu’nun þiddet içermediðini söyleyen Milli Eðitim Müdürü Kurt, Ailelerin bu konuda müsterih olmalarýný ve spor yapan öðrencilerin kötü alýþkanlýklarýndan uzak durmayý öðrendiklerini ifade etti. Tekvando Hocasý Ali Gören ise ilçemize derece kazandýran öðrencisi Celal Uzun’u tebrik ederek, baþarýlarýnýn devamýný bekliyorum temennisinde bulundu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...