![]()
Nizip Mehmet Akif Ersoy halk eðitim merkezi tarafýndan düzenlenen bilgisayar operatörlüðü kursu geçtiðimiz günlerde tamamlandý. 160 Saatlik Bilgisayar Ýþletmenliði (Operatörlüðü) kursu sonunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere yönelik bugün Nizip halk eðitim merkezi toplantý salonunda bilgisayar operatörü sertifika töreni düzenlendi. Törene Nizip ilçe milli eðitim müdürü Mahmut Kurt, Nizip Mehmet Akif Ersoy halk eðitim merkezi müdürü Suna Sertpolat, Müdür Yardýmcýlarý Kemal Özdemir ve Nesimi Kalkan, Öðretmenler, Kursiyerler ve çok sayýda davetliler katýldý.1 dakikalýk saygý duruþu ve Ýstiklal Marþýnýn ardýndan açýlýþ konuþmasý yapan Nizip halk eðitim merkezi müdürü Suna Sertpolat, günümüzde biliþim teknolojilerini kullanmanýn önemi üzerinde durarak, bilgisayar kurslarýnýn farklý alanlarda da açýlacaðýný kaydetti. Ayrýca Bilgisayar Öðretmeni Saide Kaya’yý özverili çalýþmalarý nedeniyle övgü yaðmuruna tutan Suna Sertpolat, Bilgisayar Ýþletmenliði Kursunda baþarý gösteren kursiyerlere de teþekkür etti. Halk oyunlarý gösterisi, Müzik dinletisi ve tiyatro gösterimi ile devam eden törenin ardýndan baþarýlý kursiyerlere birer bilgisayar operatörlüðü sertifikasý verildi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...