![]()
Birecik Ýlçesine baðlý Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu’nun baþarýlý Müdürü Mustafa Demir’e Milli Eðitim Bakaný Nimet Çubukçu’dan teþekkür mektubu geldi. Ayný zamanda araþtýrmacý yazar olan Okul Müdürü Mustafa Demir, Milli Eðitim Bakaný Nimet Çubukçu tarafýndan gönderilen teþekkür mektubu dolayýsýyla oldukça mutlu olduðunu söyledi. Bakan Çubukçu tarafýndan gönderilen mektupta; Okul Müdürü Mustafa Demir’in imzasýný taþýyan ‘’Kelebeklerin gözyaþlarý’’ isimli eseri hakkýna büyük bir övgüyle söz eden Milli Eðitim Bakaný Nimet Çubukçu, Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulunda yapýlan çalýþmalar doðrultusunda öðretmenlik mesleðine ve öðretmenlerin ýþýðýna muhtaç çocuklarýmýza verdiðiniz deðerden dolayý onur ve mutluluk duyduðunu ifade etti. Her türlü zorluða karþý mesleðini büyük bir aþkla yapan, öðrencilerini büyük bir özveriyle yetiþtirmeye çalýþan deðerli bir öðretmenin kaleminden çýkan ‘’Kelebeklerin Gözyaþlarý’’isimli eserden ve Dilan’ýn hayat hikayesinden çok etkilendiðini belirten Milli Eðitim Bakaný Nimet Çubukçu, Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Müdürü Mustafa Demir’i Tebrik Etti. “Kelebekelerin Gözyaþlarý” isimli eserin 2. baskýsýnýn ise eylül ayýnda piyasaya çýkacaðý belirtildi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...