nizip otogarý neden aktif deðil sadece ben truzim in otobüsleri kalkýyor baska hiç bir otobüs firmasý yok neden
nizip otogarý neden aktif deðil sadece ben truzim in otobüsleri kalkýyor baska hiç bir otobüs firmasý yok neden
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (27.02.10 Saat 05:48 ) deðiþtirilmiþtir.
diðer otobüsler yol üzerinde indiriyor ayrýca otoban yapýldý otogar ters düþüyor.
bir bilebilsem musti güzel bir konuya deðinmiþsin
ama elden ne gelir
otogar terkedilmiþ harebeye benzemiþ
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
birecik kadar olamadýk
Ben bu sefer otobüsle gelip tekrar otobüsle döndüm, aslýnda bu konuyu ben açacaktým ama iyi oldu sizin açtýðýnýz, inanýn ben otogarý görünce þok oldum, her tarafý yýkýk dökük, terkedilmiþ bir görüntüsü var, bütün ilçelerde ve illerde otogar dýþýnda yolcu indirilip bindirilmesi yasaktýr yani otobüsler mecburen otogara girmek zorunda kalýyorlar, ama Nizip'te bu konu çok boþlanmýþ, her isteyen istediði yerde yolcu indirip bindiriyor yani Nizip'in her yeri otogar olmuþ, zaten otoban yol yüzünden bu otogarýn bulunduðu yerde yanlýþ, acilen buna bir önlem alýnarak Nizip otogarýný Nizip'e yakýþýr hale getirmeliyiz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Asýl sorun Þanlýurfa ile Gaziantep arasýndaki manasýz husumetten kaynaklanýyor.Bir ara Nizip Belediyesi Birecik dolmuþlarýnýn þehre giriþini bile yasaklamýþtý.Yolculuk ve müþteri hizmetleri ile Nizipli firmalarýn önüne geçen Urfa firmalarý daha çok raðbet görünce bu otogara da yansýdý.Urfa Cesur,Tatlýses ve hatta Diyarbakýr otobüsleri Nizip otogarýný býrakýp Birecikte büro açtýlar.Halen Birçok Nizipli Birecikte bu otobüslere biniyor.Geçen gün Sývas'a gitmek için bilet arýyordum.Gaziantep otogarýný aradým.TOPÇAM firmasý Birecik'te þubemiz var dedi.Çok þaþýrmýþtým.Nizip gibi büyük bir þehir ve üstelik otogarý dururken Neden bu insanlar Birecikte þube açýyor?Bu arada Nizipliler Ben turizmine mahkum bir þekilde boynu bükük kaderlerine razý olmak zorunda kalýyor.Ben turizm ise müþterilerine kan kusturmaya devam ediyor.Asýk suratlý insanlarla mecburi yolculuðun elbette bir sonu da olacaktýr.
Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (12.08.09 Saat 06:21 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
ben turizm sözde ben antepliyim ben nizipliyim parolasý ile iþ yapýyor... bir yere mi gideceksiniz son durak olmadýðý için size bilet satýlmaz... internetten bakarsýnýz ve yer olduðunu görürsünüz söylersiniz bu sefer size bu otobüs oradan geçmez yalaný söylenir. þahsým adýna ben turizmle yolculuk çok zorunlu olmadýkça asla zaten fiyatlarýda çok yüksek doðu firmalarýna göre...
Ben turizmin olduðu yerde baþka firmaya binmem.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Bence Nizip Halký Ben turizm'den memnun olduðu Ýçin Baþka firmalarý tercih etmiyor...
Þayet Ben mecbur kalmadýkca o köy otobüsü görüntülü Urfacesur ve tatlýses otobüslerine hayatta binmem...Belki fiyatlar Ben turizm göre biraz daha makuldür ama sunamadýklarý hizmettin kat kat fazlasýný kazanýyorlar...Ayrýca dediðiniz Firmalar Nizip e defalarca Þube açýp kapattýlar, en azýndan Urfa cesurun 2 defa kapattýðýný biliyorum... Ben turizme Hizmetlerinden dolayý teþekkürü borç bilirim...Memnunum diye diðer firmalarýn girmemesini istemek yanlýþ olur,Gönül isterki Nülifer, Kamil KOÇ gibi firmalarda nizip otogarýna Þube açsýn...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Ben turizmle ilgili þikayetler var doðru ama bu firma bizden biri yani içimizden, eleþtrilerle BEN turizmin daha iyi hizmet vermesi saðlanabilir, burada Nizip Otogarýnýn sorunu tartýþýlýyor BEN turizm deðil, Ramazanýn söylediði çok doðru Birecik yolcu nakli konusunda Nizip'in yerine geçti buda yönetimle ilgili olmalý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
nizip taþýmacýlýk konusunda cok geride. þehir içi dolmuþlarý ayrý konu, otogarýn aktif olmamasý diger konu. bir digeri ise nizip antep arasý. cooook calýsmak lazým cook.
otogarýn çevresine fýtýk hali yapýlýyor acaba otogarýda fýstýk haline katarlarmý acaba hani çay ocagý veya lokanta cinsinden
Otogarýn çalýþmasý isteniyorsa bir çok firmanýn otogara gelmesi saðlanmalý, ve firmalarda seçici olunmamalýdýr. Ýlçemiz giderek büyümekte bir firma ile þehirlerarasý taþýmacýlýk olmaz. Bugün bir çok yolcu Birecik, Þanlýurfa dan bilet kesip, Nizip ten biniyor.
Bayramlarda, tatillerde, asker sevkiyatýnda E-90 da otobüs bekleyenleri görüyoruz.
Þanlýurfa Cesur, Þanlýurfa Ýtimat, Öz Diyarbakýr vs. firmalar yol üzerinden zaten müþterilerini indirip, bindiriyorlar.
Ben turizmin gitmediði o kadar il var ki; hizmette kaliteli olmasý, diðer firmalarýn Ýlçemize gelmesine engel olmamalýdýr.