Gaziantep'in Nizip Ýlçesinde, Uðradýklarý Silahlý Saldýrýda Yaralanan Demokrat Parti (Dp) Belediye Baþkan Adayý Mehmet Aslan'ýn ve Oðlunun durumu iyiye gidiyor.
Devami...
Gaziantep'in Nizip Ýlçesinde, Uðradýklarý Silahlý Saldýrýda Yaralanan Demokrat Parti (Dp) Belediye Baþkan Adayý Mehmet Aslan'ýn ve Oðlunun durumu iyiye gidiyor.
Devami...
yazýk bence olayý büyütmenin bir anlamý yok
herkes barýþtý artýk iþ bitti dedik tekrar yara büyütüldü
geçmiþ olsun
sonuçta mehmet aslan da nizipli bir vatandaþýmýz
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
yazik kötü .... kaymakami devlet büyüklerini göreve cagiriyorum
Mehmet Aslan ve ailesine büyük geçmiþ olsun. Ýstenmeyen olaylar yaþanýyor, bu olayýda kýnýyor ve gerçeklerin bir an önce ortaya çýkmasýný diliyoruz.
Mehmet beyin oðlu Müslüm Aslan'ýn dün gece uzun süren ameliyattan çýktýðý, uyandýðý ve babasý ile görüþtüðü haberlerini, haber sitelerinden takip ettim.
Dün gece marketten evine oðlu ile birlikte dönen Aslan'ýn arabasýna çapraz saldýrý yapýlmýþ. Olaya karýþtýðý düþünülen 3 kiþi birecik'te yakalanmýþ.
Bu üzücü olayýn yoruma açýk olmasýný uygun bulmuyor ve kapatýyorum.
Geliþme olursa bilgilendirme yazýsý yazarýz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
![]()
Olay Cumartesi saat 19.00 sýralarýnda Fatih Sultan Mahallesi, Þehitlik Caddesi’nde meydana geldi. Marketten alýþveriþten çýkan Mehmet Aslan ve oðlu Müslüm Aslan, evlerine doðru araçla seyir halindeyken iki kiþinin silahlý saldýrýsýna uðradý. 2 kiþi tarafýndan çapraz ateþe alýnarak kurþunlanan saldýrýda, Mehmet Aslan hafif, oðlu Müslüm ise koltukaltýndan yediði kurþunla aðýr yaralandý. 18 yaþýndaki Müslüm Aslan olay yerine gelen Nizip 112 Acil Servis Ambulansý ile Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesine kaldýrýldý. Durumu aðýr olan Müslüm Aslan, yapýlan ilk müdahalenin ardýndan Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek oradan da Sani Konukoðlu Týp Merkezine sevk edildi. Olayýn ardýndan geniþ çaplý araþtýrma yapan polis, silahlý saldýrýya karýþtýðý öne sürülen 2 kiþiyi kýsa sürede gözaltýna aldý. Bugün ise yaþanacak olasý olaylara karþý ise Nizip Emniyet Müdürlüðü, Gaziantep Çevik Kuvvet ve Özel Hareket Polisleri tarafýndan DP Adayý Mehmet Aslan’ýn evi ve Ýþyeri yakýnlarýnda geniþ güvenlik önlemi alýndý. Olayla ilgili olarak geniþ çaplý soruþturma devam ediyor.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
Gaziantep'in Nizip Ýlçesi'nde, 29 Mart Yerel Seçimlerinde Demokrat Parti'den Belediye Baþkan Adayý Olan Mehmet Aslan ve Oðlu Müslüm Aslan, Önceki Akþam Bindikleri Otomobilde Kurþun Yaðmurunu Tutuldu.
Devami...
Gencin durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Acil þifalar diliyoruz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254