Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu tarafýndan düzenlenen Makine Nakýþlarý ve Çeyiz ürünleri kursu tamamlandý. Eylül 2008 tarihinde baþlayan Makine Nakýþlarý ve Çeyiz ürünleri kursu’nun sona ermesiyle birlikte kurs hocasý Özay Çevik ve kursiyerler tarafýndan sergi düzenlendi. Bugün Nizip Halk Eðitim Merkezi Toplantý Salonu’nda saat 11:00’de gerçekleþtiren serginin açýlýþýna Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Müdürü Suna Sertpolat, kurs öðrencileri ve çok sayýda davetliler katýldý. Kursun açýlýþýnda bir konuþma yapan Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, sergide emeði geçen kurs hocasý Özay Çevik baþta olmak üzere, kursiyerlere ve Makine Nakýþlarý ve Çeyiz ürünleri Kursu’nu tertipleyen Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat’a teþekkür etti. Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat ise, Nizip Halk Eðitim Merkezi bünyesinde bu tür kurslarýn devamlýlýk kazandýðýný, bu sayede kursiyerlerin çeþitli meslek dallarýnda yetiþtirildiðini vurguladý. Açýlýþ sonrasý sergiyi gezen Kurt ve Sertpolat sergilenen ürünleri incelediler.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...