aradan 10 yýl geçti. okuduðum liseyle ilgili anýlarým yavaþ yavaþ siliniyor. unutamadýðým birkaç þey var. deðerli türkçe öðretmenimiz seçil arý’yý ve pek gaddar olan müdürümüzü(rambo zeki)unutamam.
aradan 10 yýl geçti. okuduðum liseyle ilgili anýlarým yavaþ yavaþ siliniyor. unutamadýðým birkaç þey var. deðerli türkçe öðretmenimiz seçil arý’yý ve pek gaddar olan müdürümüzü(rambo zeki)unutamam.
niçin rambo denmiþ müdürünüze?
gökhan vucut yapýsýný ve birde Nizip dili ile sille yani þaplak yeseydin anlardýn sanýrým![]()
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Onun silleleri meþhurdur.
Ancak biz sillesinden deðil, varlýðýndan bile korkardýk.
Þu ana kadar ben korkmuyorum, korkmadým diyen duymadým. Slvester Stalonne'ye tip olarak da çok benziyor ayrýca.
Eþkýya dünyaya hükümdar olmaz.
Hollywood yapýmcýlarý görseydi yýldýz olurdu.
Eþkýya dünyaya hükümdar olmaz.
Zeki Hocamýn sevdiði öðrencilerdendim. Ben bile birçok kez tokadýný yedim. Beni gördüðünde "Naaber Subutay?" deyip tokadý geçirirdi... Kulaklarý çýnlasýn.
bireysel emekli, sadece üye...
Adýný hatýrlamak bile ürkütücü ben hiç görmek istemiyorum gördüðüm zaman hala elim ayaðýma dolaþýyo
zeki hocan Nizip ortaokulunda hocamdý daha sonra Nizip lisesinde müdürlük yaptýgý zamanlarda yine hocamdý biraz zalim bir insandý ama iyi bir insandýr.kulaklarý çýnlasýn