Gaziantep'te bir kadýn, tartýþtýðý üvey kaynanasýnýn, üzerine sýcak su dökmesiyle hastanelik oldu. Çaydanlýkta bulunan kaynar suyu gelinin üzerine döktüðü iddia edilen Salime S., ifadesi alýnmak üzere polis karakoluna götürüldü.
Devami...
Gaziantep'te bir kadýn, tartýþtýðý üvey kaynanasýnýn, üzerine sýcak su dökmesiyle hastanelik oldu. Çaydanlýkta bulunan kaynar suyu gelinin üzerine döktüðü iddia edilen Salime S., ifadesi alýnmak üzere polis karakoluna götürüldü.
Devami...
Bu Mahmudun kaynanasý olmasýn.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Yazýda bir kadýn üvey kaynanasýný haþlamýþ diyo akýllým.Sen de benim üvey kaynanam olmayý kabul edersen ben de seni haþlarým gel. Böylece de Admin senden kurtulmuþ olur he he he.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (14.07.09 Saat 13:30 ) deðiþtirilmiþtir.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Þaka bi yana kaynana gelin kavgasý bitmez Türkiyede.
Allah böyle kaynanayý kimseye vermesin...
yazýk ya gelin diye onun caný yokmu*bu nasýl vicdan?
CANIMSIN CANIM...
evet bitmez abim.geline göre gelin ne yapsa yaranamaz kaynanaya.
kaynana çok konuþur,hizmet bekler hep...
kaynanaya göre gelin hiç yüz vermez oturup ta iki cor etmez.bir gün yýkayýp paklamaz evini,kendini,gelin çok konuþur,gelin þöyledir gelin böyledir.oðlunu gelinden kýskanýr kimisi....
ben hiç görmedim kaynanasýyla iyi geçinen gelini...
CANIMSIN CANIM...
Nazlý galiba sende kaynanandan çekiyorsun.
dünya kurulduðu günden bu yana ..
bir davulcu dikmiþler..
kaynana gelin ne zaman anlaþsa
o zavalý davulcu bir tane çalacakmýþ
ama hala kýsmet olmamýþ ......
ne edecen kaynatýnca gelinini
ne alýp veremediðin var cadý kaynana
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
bence bunun bir yolu olmalý (hastanede gelin kaynana psikoloji tedavi merkezi gibi (yav her yerde gelin kaynana davasý var hep birbirlerine üstünlük kurmak isterler hep birbirini kýskanýrlar kaynana der oturim hiç birþeye karýþmim gelinim bana hizmet etsin gelin de içinden derki oh cadý kaynana otursun hiç bir þey yapmasýn ben ona hizmet edeyim iþim kalmamýþ ben bu eve gelin mi geldim yoksa hizmetçimi kocam lamý evliyim yoksa kaynanamlamý der gönül isterdiki saygý sevgi çerçevesinde birbirleriyle iyi geçinsinler ama bu kavga bitmez ömür boyu sürer
ona dedim ki Allah kýsmet ederse bende kaynana olucam.gelinlerim belki damatlarým olacak.ALLAH sana uzun ömürler verir inþallah ta kaynana nasýl olunurmuþ görürsün dedim...
cevap veremedi garibim...
CANIMSIN CANIM...