![]()
Nizip’te ihtiyaç duyulan Meslek dallarý ile ilgili hazýrlanan Eðitim programlarýnýn devam ettiðini belirten Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, bu çerçevede “Yükleyici Ýþ Makineleri Operatörlüðü” kursu planladýklarýný söyledi. “Yükleyici Ýþ Makineleri Operatörlüðü” kursunun uygulamalý olarak Nizip Belediyesine Ait iþ makinelerinin baþýnda yapýlacaðýný kaydeden Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, 72 saat sürecek kurs sonunda baþarý gösteren kursiyerlere Operatörlük Belgesi verileceðini ifade etti. “Yükleyici Ýþ Makineleri Operatörlüðü” kursuna baþvuruda bulunmak için 18 yaþýný bitirmiþ olmak, en az Ýlköðretim Okulu mezunu olmak, 1997 yýlý öncesinden Ýlkokul mezunu olmak, Savcýlýk Kaðýdý, Operatörlük yapmasýna engel durumunun olmadýðýna dair Saðlýk Belgesi almak, 2 adet Fotoðraf, Kimlik Fotokopisi ve kan grubunu belirten belgeye sahip olmak gibi belgeler istendiðini hatýrlatan Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, müracaatlarýn bugün baþladýðýný 15 temmuz Çarþamba günü sona ereceðini kaydetti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...