arkadaþlar benim iþim nedeniyle tayinim malatya merkeze cýktý oralarý daha önce hic görmedim nasýl bir yerdir acaba netten inceledim ama bir bilene görene danýþmak istedim bana yardýmcý olurmusunuz ?
arkadaþlar benim iþim nedeniyle tayinim malatya merkeze cýktý oralarý daha önce hic görmedim nasýl bir yerdir acaba netten inceledim ama bir bilene görene danýþmak istedim bana yardýmcý olurmusunuz ?
kayýsý meþhurdur
biraz sýcak
allah yolunu açýk eylesin
selametle
ben bir keresinde iþ icabý gitmiþtim o kadarda güzel bir yer degil nizip kadar güzel degil olamazda zaten balcan kebabýnýda unut orda bulamazsýn bulsanda o lezeti alamazsýn
Ne iþ yapýyorsunuz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
aslýnda buse ameliyattan önce malatyaya gitmiþti þu an sitede olsaydý bana yardýmcý olurdu gerci onada fazla güvenilmez kesin bir gýcýklýk yapar)))
Beyler deresine kurdum bir çadýr
irili ufaklý üç tabur
size kolay bize zordur dostlar
saymakla bitermi 550 gün...
Beyler deresindeki þofüör okulunda acemi er olarak bil fiil 45 gün askerlik yaptým. Geri kalan 500 günümü Erzurumda yaptýðým halde, malatya bana daha zor gelmiþti.
Ama bak kaðýt kebabý meþhurdur bol bol yersin![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ben yokken kulaðýmý çýnlatmýþsýn.))
evet ben gittim ve gördüm malatya çok güzel,yemekleri de.sana biraz anlatayým.malatyanýn merkezi çok güzel.havasý suyu.gezilecek o kadar çok yeri var ki.mesela ben darende þelalesi ni gördüm.çok güzel.etraf yemyeþil.piknik alanlarý,ziyaret yerleri örneðin somuncu baba türbesine gittim hayran kaldým.balýk kuyularý var içinde balýklar var.nerden geldiði bilinmiyormuþ o balýklarýn..
su sesi diye bir yer var suyun çýktýðý yermiþ.orasý da harika bir yer...
beydaðýnýn etekleri hala karlý idi inþallah erimemiþtir karlar da bana gönderirisin))
eðlenmek istersen sazlý sözlü,canlý müzikli,(birazda içkili) altýnyunus diye bir mekan var orda.yalnýz yanýna nakiti çok al.bayaðý terletiyorlar çünki))
sevgiler buse...
CANIMSIN CANIM...
teþekler buse içimi biraz rahatlattýn
Malatya memurlar için çok rahat bir yerdir, bence çok rahat edeceksin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
nazýmm kardeþim yemeklerinden bahsetmemiþim özür)
analý kýzlý köfteleri var yapýmý bayaðý zahmetliymiþ ama yemesi kolay ve güzel)
kiraz yapraðý köftesi var,yaðlý ekmekleri var,kayýsýnýn binbir çeþiti var.sabah kahvaltýsýna baraj kenarýna gitmeni tavsiye ederim.çok güzel kahvaltý hazýrlýyorlar)
o kadar çok yer varki orda gezilecek anlatmakla bitmez...
inþallah gezer görürsün.sevgiler buse...
CANIMSIN CANIM...
buse sen begendikten sonra gercekten güzel bir yerdir cok sag ol bana yardýmcý oldugun icin
ya buse bir de kernek diye bir yer varmýþ ora nasýl biryer
kernek mi???????
bir gün arkadaþýmla telefonda konuþuyoruz havadan sudan.bana kernekte oturuyorum dedi.ben kerneði o an hamak gibi biþey algýladým))
meðerse kernek bir yerleþim birimiymiþ)
görmedim maalesef kerneði
CANIMSIN CANIM...