Doðu ve Batý Ýllerini kapsayan proje kapsamýnda Milli Eðitim Bakanlýðý tarafýndan hazýrlanan “Gönül Köprüsü” bu defa Kayseri’den Nizip’e uzandý. Batý ve Doðu öðrencilerini buluþturan ve kaynaþtýran proje nedeniyle Kayseri’den gelen öðretmen ve öðrencilerden oluþan 150 kiþilik kafile Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Nizip Halk Eðitim Müdürü Suna Sertpolat ve Müdür Yardýmcýsý Berrin Güner tarafýndan karþýlandý. Nizip’ten çok sayýda Okul öðretmeni ve öðrencilerinin de hazýr bulunduðu buluþma Osmanlý Parký’nda gerçekleþirken Lise ve Ýlköðretim okul öðrencilerinden oluþan Kayserili kafileye yemek verildi. Yemek sonrasý Zeugma’ya geçen misafir öðrenciler Kumla Vapuru ile tur attý. Gaziantep’in en büyük ilçesi olan Nizip’i çok beðendiklerini söyleyen Kayserili öðrenciler proje sayesinde hem doðu illerinin kültürünü öðrendiklerini hem de yeni arkadaþlar edindiklerini söyleyerek ilçemizi çok beðendiklerini ifade ettiler. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ise “Gönül Köprüsü” projesi kapsamýnda Doðu ve Batýyý kaynaþtýran bu uygulama nedeniyle Kayserili öðretmen ve öðrencileri aðýrlamaktan dolayý gurur duyduklarýný, belirterek projede emeði geçenlere teþekkür etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...