mezarlýkta neden sular akmýyor cuma günü bir mezar sulayacaðýz 1 damla su yok buna bir çözüm bulunmalý
mezarlýkta neden sular akmýyor cuma günü bir mezar sulayacaðýz 1 damla su yok buna bir çözüm bulunmalý
Mustafa sadece mezarlýk deðil.Ben þahinbey mahallesinde oturuyorum orada da sular çok az akýyor.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
merak ettiðim konu mezarlýkta büyük su tanklarý var bunlarý doldurmuyorlarmý ?
Hani Nizip'in su sorunu hallolmuþtu neler oluyor acaba.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
gerçekten önemli bir konuya deðinmiþsin mustafa
bazen gidiyorum ya su olan yerin musluðunu çýkarmýþlar yada su akmýyor
selametle
dün denildigine göre sular kesilecekti ama nerelerde oldugunu bilmiyorum...
Ülküsüz insan çamurdan farký olmayan bir varlýktýr...
TÜRK ÝSLAM MÜHRÜNÜ DÜNYAYA VURACAÐIZ...
Hala 'Nizip Belediyesini' savunacak yuzu olan kaldi mi merak ediyorum?!....
Evet, yine 'belediyenin internet sayfasina' baktim ve ne hikmetse! artik 'aylik raporlari' YAYINLAMIYORLAR) Simdi 'Banka Promosyon Ihalesi' varmis
)) (sizin turkcenizi sevsinler) bakalim ne olacak?
not: 'rasimm ortaya cikabilirsin))' bayagi yogunum o yuzden yazamiyorum hemen sevinme
))
Bende çok yoðunum kusura bakma sadece okuyabiliyorum bilgisayarým da da problem var sýcaklardan bayýlmaya baþladý da.....![]()
[B Nickli Üyeden Alýntý
Ayrýca ben belediyede memur deðilim....
Eðer bir yanlýþlýk varsa yanlýþ yanlýþtýr Yusuf Serçe biz yanlýþýmýzý kabul ederiz.....
Belediyenin raporu da sizin yüzünüzden yayýnlanmýyordur![]()
Daha önce Nizip mezarlýðýndaki susuzluðu gidermek için çeþitli depolarý ve musluklarý da yapan bu belediye idi demek ki ya sudan bahaneler var ya da hakikaten bi yerlerde bir sýkýntý var.....
Belkýz pompaj istasyonundaki trafoda oluþan teknik bir sorun nedeniyle, ilçeye bugün öðleye kadar su verilemeyeceði, dün hoparlörlerle defalarca duyuruldu. Sorun öðleden sonra hallolur sanýyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
[QUOTE=YusufSerce;198830]Hala 'Nizip Belediyesini' savunacak yuzu olan kaldi mi merak ediyorum?!....
Evet, yine 'belediyenin internet sayfasina' baktim ve ne hikmetse! artik 'aylik raporlari' YAYINLAMIYORLAR) Simdi 'Banka Promosyon Ihalesi' varmis
)) (sizin turkcenizi sevsinler) bakalim ne olacak?
not: 'rasimm ortaya cikabilirsin))' bayagi yogunum o yuzden yazamiyorum hemen sevinme
))[/QUOTE
YUSUF ABÝ SENDEN KORKULUR YAW
býz ne zaman gýtsek sular yok mezarlýkta su alamk ýcýn nerden nereye yürüyoruz.
bence bu sorunu artýk cözsünler.