![]()
Ýlçemiz Ali Alkan Ýlköðretim Okulu’nda 7 yýldýr baþaralý bir þekilde görevini yürüten ,Beden Eðitimi Öðretmeni Ýbrahim Savaþ Oflaz‘ýn tayininin çýkmasý üzerine öðretmen arkadaþlarý tarafýndan bir yemek verildi. Dün akþam Osmanlý Parký Restoranýnda müzik dinletisi eþliðinde verilen yemeðe Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk yakar ve çok sayýda okul öðretmenleri katýldý. Ýlçemiz genelinde spor dallarýnda çok sayýda ilçe birincilikleri ve bölge birincilikleri kazandýran ve milli eðitim camiasýnda oldukça sevilen Ýbrahim Savaþ Oflaz’a yönelik verilen yemekte bir konuþma yapan Þube Müdürü Metin Kýlýparlar, Beden Eðitimi Öðretmeni Ýbrahim Savaþ Oflaz’ýn ilçeye bir çok derceler ve baþarýlar kazandýrdýðýný söyleyerek yeni görev yerinde baþarýlarýnýn devamýný diliyorum dedi. Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar ise baþarýlarýndan dolayý, Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Beden Eðitimi Öðretmeni Ýbrahim Savaþ Oflaz’a bir plaket verdi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...