Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu bünyesince hazýrlanan ve 1 yýl boyunca devam eden Makine Nakýþý, Biçki Dikiþ ve Giyim Kurslarýnýn sona ermesiyle birlikte kursiyerler tarafýndan yapýlan çalýþmalar sergiye açýlmýþtý. Usta Öðretici Ýsminur Aslan’ýn hazýrlamýþ olduðu Biçki Nakýþý sergisi dün Kýbrýs Mahallesinde açýlarak davetlilerin beðenisine sunuldu. Açýlýþýný Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat’ýn yaptýðý Biçki Nakýþý Sergisi’nde El Emeði Göz nuru ürünler beðeni aldý. Konuyla ilgili bir açýklama yapan Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, 2008 -2009 Eðitim yýlýnda Nizip Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Müdürlüðü olarak Nizip Merkez ve Köylerde toplam 70 defa Makine Nakýþý ve Biçki-Dikiþ Kurslarý açtýklarýný belirterek açýlan kurslarda 1 yýl boyunca hazýrlanan ürünlerin dün son kez olmak üzere sergilendiðini ifade etti. 1 yýl boyunca açýlan kurslarda büyük bir sabýrla, özveriyle çalýþmalara katýlan gerek usta öðreticilerine, gerekse tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum diye konuþan Sertpolat, daha sonra, sergiyi gezerek yapýlan çalýþmalarý tek tek inceleme fýrsatý buldu.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...