![]()
Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Öðrencileri geçtiðimiz gün Nizip Radyo Televizyon Kurumuna bir nezaket ziyaretinde bulunarak çalýþmalar konusunda bilgi sahibi oldular. Okul Müdürü Mustafa Demir eþliðinde Yayýn Kurumumuza gelen Ýlköðretim Okul Öðrencileri NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan’ý ve Genel Yayýn yönetmeni Metin Ýliksoy tarafýndan karþýlandý. Öðrencilerin en çok merak ettiði haber stüdyosu olurken bazý öðrenciler Haber Spikerliði yaptý, bazýlarý ise stüdyoda Kamera Arkasýnda bulunmayý tercih etti. Konuyla ilgili bir açýklama yapan Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okul Müdürü Mustafa Demir, Okul Öðrencilerinin Yöremizin gururu olan NRT’ye ziyaret etmelerindeki amacýmýz, yayýncýlýk hakkýnda merak ettikleri bir çok sorunun öðrenilmesi ve bu konuda cevap arayýþlarýnýn yerinde incelenmesi olduðu ifade etti. Gezi kapsamýnda Nizip Radyo Televizyon Kurumu baþta olmak üzere, Osmanlý Parký, Birecik Barajý ve Zeugma Kültür Merkezinin yer aldýðýný vurgulayan Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Öðretim Okulu Müdürü Mustafa Demir, NRT’nin Özveriyle çalýþan tüm personellerine baþarýlarýnýn devamýný diliyorum dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...