![]()
Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulunda yapýlan Karne töreninde Öðrenciler kadar Velilerde de büyük bir heyecan vardý. Bir yýl boyunca okulda yapýlan veli toplantýlarýna katýlan, çocuðuyla her konuda ilgilenen sorumluluk duygusu taþýyan baþarýlý velilere düzenlenen törenle birer TEÞEKKÜR BELGESÝ verildi. Teþekkür Belgesi alan Cuma Sertkaya adlý öðrenci velisi hayatýmda ilk kez bir okulda velilere teþekkür belgesi verildiðini gördüm. Bir veli olarak TEÞEKKÜR BELGESÝ almanýn mutluluðunu yaþýyorum. Bu nedenle okulumuzun tüm personellerine çok teþekkür ederim dedi. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Aile Birliði Baþkaný Hasan EROL ise okulumuz bu yýl gerek sportif gerekse kültürel yönden altýn yýlýný yaþadý. Bu yýl baþarýlý olan çocuk sorumluluðu taþýyan velilerimize Teþekkür Belgesi verdik. Bunun mutluluðunu yaþýyoruz diye konuþtu. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Müdürü Mustafa DEMÝR yaptýðý açýklamada Okul Öðrencilerinin 2008/2009 Eðitim Öðretim dönemini baþarýyla tamamladýklarýný ve bu baþarýda okul yönetiminin, öðretmenlerinin ve siz öðrenci velilerinin çabalarý etkili olmuþtur. Çocuklarýmýzýn bilimsel, sosyal, kültürel ve ahlaki geliþimini saðlýklý bir þekilde tamamlayabilmesi için gösterdiðiniz emek ve duyarlýlýktan dolayý tüm velilerimizi tebrik ediyor baþarýlarýnýzýn devam etmesini temenni ediyoruz diye konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...