![]()
Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu tarafýndan hazýrlanan “Yýl Sonu Gecesi” geçtiðimiz gün yapýldý. Belediye Nikâh ve Düðün Salonunda saat:20.00’de baþlayan 1Yýl Sonu Gecesi” ne Belediye Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, Nizip Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Nizip Nüfus Müdürü Ali Yýlmaz, Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Müdürü Adnan Uzunaslan, Müdür Yardýmcýlarý, Öðretmenler, Öðrenciler Veliler ve çok sayýda davetliler katýldý. Açýlýþ konuþmasýný yapan Okul Müdürü Adnan Uzunaslan, Yýl sonu Etkinlikleri kapsamýnda, öðrencilerimize moral vermek açýsýndan hazýrladýðýmýz Yýl Sonu Gecemizde bizleri yalnýz býrakmadýðýnýz için teþekkür ediyorum dedi. Daha sonra slayt gösterimi eþliðinde Okul tarafýndan yapýlan çalýþmalara geniþ yer verildi. “Yýl Sonu Gecesi” Klip, Skeç, Keman ve Gitar Dinletisi, Bale, Müzikal Oyun, Türkü Demeti, Sýra Gecesi, Karadeniz Yöresel Halk Oyunlarý ve Folklör Gösterileriyle devam etti. Gecenin sonunda Okul Birincisi olan öðrencinin yaptýðý konuþma salonda bulunan davetlileri duygulandýrdý. Ayakta alkýþlanan “Yýl Sonu Gecesi” davetliler tarafýndan beðeni aldý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...