2008/2009 eðitim Öðretim Yýlý’nýn sona ermesiyle birlikte 3 aylýk yaz tatili uygulamasý bugün baþlýyor. Konuyla ilgili bir açýklama yapan Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Ýlçemiz genelinde yaklaþýk 32 Bin öðrencinin bugün karne alarak Yaz Tatiline gireceklerini söyledi. Karnesinde baþarý derecesi gösterecek yüksek öðrenciler gibi Baþarý Derecesi düþük öðrencilerde olduðunu vurgulayan Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdür Mahmut Kurt, baþarý olan öðrencilerin ve durumu zayýf olan öðrencilerin Ailelerine seslendi. Baþarýlý diye hediye konusunda çok abartýlý davranmamasý ve durumu zayýf diye çocuklara yüklenilmemesini gerektiðinin altýný önemle çizen Kurt, sonuçta Karnelerde Anne ve Babanýnda sorumluluðunun bulunduðunu belirterek önemli olan azarlamak kýzmak deðil onlarla oturup konuþmak daha saðlýklý olacak dedi. Karne hayatýn sonu demek deðildir diye konuþan Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, ayrýca yaz tatilinin Milli Eðitim camiasýna Öðretmenlere ve Öðrencilere Hayýrlý olsun temennisinde bulundu.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...