![]()
Nizip Halk Eðitim Merkezi ve akþam Sanat Okulu tarafýndan Nizip Þehir Merkezinde açýlan Makine Nakýþ ve Giyim, Biçki ve Dikiþ Kurslarýnýn Yýlsonu Sergi açýlýþlarýna dün de devam edildi. Serginin ilki 09.30’da Fevkani Mahallesi Fevkani Camii yanýnda açýldý. Biçki Dikiþ Öðretmeni Emine Polat ve Makine Nakýþ Öðretmeni Hatice Þengül ateþ tarafýndan hazýrlanan sergi göz kamaþtýrdý. Saat:10.00’da Belkýs Mahallesi Zeytinlik Camii yanýnda açýlan 2.sergide ise Makine Nakýþý Öðretmeni Yüksel Öðüt ve Öðrencileri tarafýndan hazýrlanan ürünler sergilendi. Yine Zeytinlik Mahallesi Dilsiz sokak’ta açýlýþý yapýlan Giyim Sergisi ilgi çekti. Biçki Dikiþ Öðretmeni Nuray Ertunç ve Kursiyerlerinin hazýrlamýþ olduðu el emeði ürünlere davetliler ilgi gösterdi. Saat:10.30’da Menderes Mahallesi Ýslim Marufoðlu Ýlköðretim Okulu yanýnda açýlan 4. sergide ise Makine Nakýþý Sergilendi. Makine Nakýþý Öðretmeni Melahat Boztaþ’ýn hazýrladýðý serginin açýlýþýndan sonra 5. ve son sergi Nizip Ýlköðretim Okulunda yapýldý. Burada hazýrlanan sergide ise Makine Nakýþý Öðretmeni Hatice Gündoðdu ve Kursiyerleri davetlilere bilgi verdi. Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Müdür Yardýmcýsý Zülküf Efeoðlu ve Osman Doðar tarafýndan yapýldý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...