Þanlýurfa'nýn Birecik ilçesi Ayran beldesinde iptal edilen seçimler gergin bir ortamda tekrar yapýldý.Seçimi AKP Adayý Selahatin ALPAY Kazandý
Devami...
Þanlýurfa'nýn Birecik ilçesi Ayran beldesinde iptal edilen seçimler gergin bir ortamda tekrar yapýldý.Seçimi AKP Adayý Selahatin ALPAY Kazandý
Devami...
Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (09.06.09 Saat 04:59 ) deðiþtirilmiþtir.
ben urfadayým.inanýn her an olay çýkma potansiyeli çok yüksek.insanlar kendilerine deðil aþiretlerine güveniyor.haliyle kavgalar büyüyüyor.bilemiyorum anlatmasý çok zor yaþamak lazým
ayandaki seçimi ak parti kazanmýþ hayýrlý olsun kazasýz belasýz inþlah
aa öylemi chp kaybetmis demek..hayirli olsun.demek ayran icin hayirli olan ak partiymis..
hayýrlý olsun.inþallah memlekete faydalý ve güzel hizmetlerde bulunurlar...
Ben hiçbir dönemde Ayran'ýn bu tip bir seçim gerginliðini yaþadýðýna þahid olmadým.Tam bir tabur asker kasabanýn tüm noktalarýný adým adým kontrol altýna tuttu..Özellikle DPT'nin dýþarýdan getirttiði eylemlecileri kýþkýrtýcý hareketlerde bulununca kavgalar meydana geldi.Bu kavgalardan biri de bizim evin duvarýna sloganik yazýlar yazma giriþimi neticesinde oluþtu.Güvenlik güçleri havaya ateþ açarak kavgayý daðýtmaya çalýþtý..Gerçekten de çok üzücü bir olay..Gergin ortamda herhangi bir ölüm olayýnýn olmamasý bizleri sevindi.31 oy fark ile seçimi kazanan AK Parti adayý Selehattin ALPAY Kardeþimize de baþarýlar diliyorum.
Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (08.06.09 Saat 05:00 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Deniz Baykal'in gelmesi bile demek CHP icin yeterli olmamis. Sahsen uzuldum cunku Nizip'e dahi gelmeyen 'buyuk' liderlerden biri Ayran'a gitmis ama neticede yine de kaybetmisler. Vallahi ayip etmisler.
Gerginligin yasanmasi tasvip edilmez ama bu 'serbestligin' bir uzantisi. Insanlar gun gectikce 'birey' olmaya yaklastigi icin bu gecislerdeki sarsintilar dogal.
Ben dediydim Bu Tarhan'dan korkulur diye..Ayran için hayýrlý olsun.
Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (08.06.09 Saat 05:26 ) deðiþtirilmiþtir.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
Þimdide CHP itiraz edecektir, ilk seçimde oy kullanmayan aslýnda ilçe dýþýnda yaþayan Ayranlýlar özellikle oy kullanmak için Ayran'a gelmiþler, sonuç ortada.
Bu tarz kýþkýrtmalarla hiçbir yere gelemeyeceðini hala anlamadý DTP.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
sanki ülkeyi yönetecekler
allah'tan ülkeyi yönetme gibi bir durumlarý yok
öyle bir durum olsa demekki memleket iç savaþa gidecek
altý üstü bir bardak ayran yahu