güzel bir konu açmýþsýnýz tebrikler
ben motorize birimin her itfaiyede bulunmasý gerektiðini düþünüyorum
Motosikletli ambulanslardan sonra Türkiyede motorize gruplar kurulmaya baþlandý ve çok da etkili oldu, bir kaç olayda gösterdikleri baþarý bu konunun önemini dahada gösterdi, bence Nizipte de böyle bir ekibin kurularak yangýnlarda ilk müdehaleyi yapmalarý saðlanabilir, özellikle yangýnlarda ilk müdehale çok önemli çünkü.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Güzel fikir. Küçük çaptaki yangýnlara mudahale etmek için olabilir.
Abim süper konu yakalamýþsýn tebrikler.Bazen itfaiye aracý kýzýlca kýyamet koparak geldiði yangýn yerinde suyu bile açmadan yangýný söndürüyor,çok güzel bir fikir.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Ýlk önce duyarlý konundan dolayý teþekkür ederim Müslüm abi!..
Dar sokaklar, sorumsuz þöförlerin uygunsuz park etmeleri yüzünden çoðu zaman küçük olan bazý yangýnlar.. (zamanýnda yetÞÝLEMEDÝÐÝ için) geçen zaman içerisinde inanýlmaz boyutlara ulaþabilyi..
Nizip'te de hatýrlayabilidiðim kadarýyla böyle dar sokaklar mevcut.. Bence yerinde bir uygulama olur..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
güzel olur en azýndan erken müdahele ile yangýnýn büyümesi engellenebilir.inþallah türkiye'nin heryerinde olur.
Bizim sokaklara uygun gorunuyor. Eger itfaiye degerlendirirse guzel olur bence.
Güzel düþünülmüþ bir uygulama. Böyle güzel düþünceler tüm Türkiye için uygulansa çok daha iyi olur. Özellikle küçük yangýnlarýn büyümeden söndürülmesi açýsýndan çok önemli. Motorize itfaiye yetersiz kalsa bile büyük itfaiye gelene kadar onlarýn iþini kolaylaþtýrmýþ olurlar. Niziptede böyle bir uygulama niye olmasýn.....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Eskiden nizipte zibilleri katýrlarla toplarlardý, sebebi zabýklarýn çok dar olmasýydý, o sokaklar hala var, çok faydasý olabilir kanýsýndayým.
Motosikletli itfaiyenin baþýnada tatlýcý Sabrýyý koyalým.
itfaye aracýna öncülük eder olay mahaline gidene kadar yollarý açar ama nizipte okadar trafik yokki bence gerekmez
abi zaten bizim itfayesinde yangýnlaraen fazla 3 dakikada mudahale ediyor ama sizin dediðinizde güzel bir uygulama
Selamlar müslüm abi güzel ve farklý bir bir konu olmuþ
motor sevginizden kaynaklanýyor
eðer böle bir itfaiye olsa büyük çaplý yangýnlara el atamaz
ancak büyüyecek yangýnlarý önleyebilir hemde
motor heryere hýzlý bir þekilde girebilir
çok iyi olur ancak daha önce dediðim gibi büyük çaplý yangýnlarý söndüremeyeceði kanýsýndayým
Olaylara kýsa zamanda müdahale etmek olayýn daha kýsa sürede çözülmesine sebep olacaktýr. Güzel bir proje olarak bakýyorum darýsý Nizip in baþýna örnek araba yangýnlarýnda en kestirme çözüm olabilir.
Motosiklet hayatýn her alanýna girmiþ pratik ve ucuz bir ulaþým aracýdýr, motosikletli ilk yardým ve þehirler arasý kurye hizmetleride baþladý.