Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu tarafýndan hazýrlanan “Mezuniyet Gecesi” geçtiðimiz gece Belediye Toplantý ve Düðün Salonunda yapýldý. Saat 20:00’de baþlayan “Mezuniyet Gecesine” Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Nizip Radyo Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan, Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu Müdürü Mehmet Gören, Müdür Yardýmcýlarý, öðretmenler, öðrenciler ve çok sayýda davetliler katýldý. Saygý Duruþu ve Ýstiklal Marþý’nýn okunmasýyla baþlayan Mezuniyet Gecesi’nin açýlýþ konuþmasýný Okul Müdürü Mehmet Gören yaptý. Bir müddet devam eden slayt gösteriminde “Tut Annem Elimi” adlý þiir davetlileri gözyaþlarýna boðdu. Daha sonra çekiliþ yapýlan gecede öðrencilere çeþitli hediyeler verilirken talihli öðrencileri ise Nizip Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar ve Nizip Radyo Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan belirledi. Ýlerleyen saatlere kadar devam eden “Mezuniyet Gecesi”nde okunan þiirler, þarkýlar gösteriler ve skeçler izleyenleri büyülerken gecenin veda konuþmasýný mezunlar adýna okul öðrencileri yaptý. Daha sonra Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan baþarýlý mezunlara yönelik belge töreni yapýlan program 8. sýnýf öðrencileri tarafýndan hazýrlanan serbest müziklerle sona erdi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...