Ýlcemiz O Kadar Büyük iken Hatta 35 ilden Büyük Olan Ve Su An Diþaridan Misafir ve ya Trusit Gelse Bir Hotelimiz Yok..Her Türlü Cevaplara Saygimiz Vardir..
Ýlcemiz O Kadar Büyük iken Hatta 35 ilden Büyük Olan Ve Su An Diþaridan Misafir ve ya Trusit Gelse Bir Hotelimiz Yok..Her Türlü Cevaplara Saygimiz Vardir..
Topraðýmýzýn Üstünde Þerefsiz Yaþamaktansa Topraðýn Altýnda Yatmayý Þeref Sayarýz..
herþeyin en iyisine,en güzeline layýk olan NÝZÝP imizin tüm eksikleri tamamlanýr inþallah...
CANIMSIN CANIM...
inanýn ben bu yüzden Nizip'e misafir çaðýramýyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
inþallah oda olur sakin bir nefes almak lazým nizibinde kendisine göre güzel yerleri var oralarý unutmayalým
turistik otel vb
saygýlar selametle
Allah dilemesse aðaçtan yaprak düþemez,tüm siyasiler bir araya gelse, maliye bakanýda hazinenin anahtarýný Nizip'e otel yaptýrmak için sana verse eðer Allah dilemesse yaptýramassýn o oteli sayýn abim.
-KEHF SURESÝ 23 AYET; Hiç bir þey için,"ben bunu yarýn kesinlikle yapacaðým" deme.
-KEHF SURESÝ 24 AYET;Allah'ýn dilemesine baðlamadýkça (inþâallah demedikçe) hiçbir þey için "Bunu yarýn yapacaðým" deme. Bunu unuttuðun takdirde Allah'ý an ve: "Umarým Rabbim beni, doðruya bundan daha yakýn olan bir yola iletir" de.
Bende istiyorum Nizip'e sizi kadar otel v.s yapýlmasýný ve inþaallah yapýlýr diyorum.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (01.06.09 Saat 13:42 ) deðiþtirilmiþtir.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Il olmamýz lazýmken þu an köy konumundayýz nizipte yaþayan bilir kardeþim gider var gelir yook çünkü yabancý gelen yokki iþ yapsýn esnaf
Mahmut seni seviyorum, hayal et þimdi, nizipte 5 yýldýzlý bir otel bir oda tutmuþsun, her hizmet ayaðýna geliyor, havuz baþýna inmiþsin þezlongda uzanmýþ güneþleniyorsun, etrafýnda turistler dolaþýp duruyor, hepsi Nizip'i, zeugmayý, bireciði,halfetiyi,kargamýþý dolaþmaya gelmiþler, sende bu otelde kalýyorsun, otelin sahibide Mehmet Akif Akpek, istemezmisin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Nizipte yaþayan bilir hotel varmýþ nerde acaba
menes abim hazýr gitmiþken bana da bir oda ayýrtýrmýsýn?)))))))))))))))))))))))
müslüm abim herþey gönlünce olur inþallah...saygýlar buse...
CANIMSIN CANIM...
Konu baska yerlere gittiinsallah nasip kismet bunlara amenada neden bu konuyu enine boyuna konusmuyoruz nizipin en büyük ayipi bence zeugmaya gelen trustler antepe kayiyor bunu trustleri birak is icabi nizipe gelen misafirler hep otellerden sikayetci.ilceye hem ekonomik kalkindirmanin yani sira is sektörüde olmus olur..
Topraðýmýzýn Üstünde Þerefsiz Yaþamaktansa Topraðýn Altýnda Yatmayý Þeref Sayarýz..
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.