köse hasan
köse hasan
Konu mehmetagpak tarafýndan (28.10.20 Saat 00:15 ) deðiþtirilmiþtir.
irtibat için:magpak@windowslive.com
Mehmet bey elinize saðlýk.Böyle adamlara ölüm kurtuluþ gibi gelir.'Köse Hasan'a' o þekil 100 yýl yaþa deselerdi kabul etmezdi...
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Yazdýklarýnýn en hüzünlüsü.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ellerinize saðlýk Mehmet Hocam. Anýlarýnýzý bir roman tadýnda okumak çok güzel. Sizin diðer anýlarýnýzý fýrsat buldukça web siteniz olan www.venizip.blogcu.com sitenizdende takip etmekteyim. Ýnþaallah bir gün ya Nizipte yada Akçakent köyünde sizinle karþýlaþýr, sohbet etme imkanýmýz olur. Sizlerden burada baþka bir anýlarýnýzý baþka bir köy büyüðümüzü bizlere tanýtmanýzý vede hatýrlatmanýzý isterim. Tekrar ellerinize vede emeðinize saðlýk.
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Mehmet hocam öncelikle emekleriniz vede böyle özverili bir çalýþma hazýrlayýp bizlerle paylaþtýðýnýz için zaatalinize teþekkür ederim.
Rahmetli Hasan hoca benimde deyzamýn kocasý olur.
Dolayýsýyla çocukluðumuzda Akçakent'teki bahçeye gidip az kayýsý, erik, nar ve dut yemedik.
Emeði çoktur bizlerde.Malum sizinde anlattýðýnýz üzere aðaçtan düþmesiyle felç oldu, ve son yýllarýný yatakta geçirdi.Allah tekrar gani gani rahmet etsin; Mekaný cennet olsun.
Not:Mehmet hocam acaba Hasan hocanýn resimleride var ise bizlerle paylaþýrmýsýnýz.
Pazar günü akçakent köyünde aile toplantýmýz var. Müsadenizle yazýlarýnýzý kaðýttan çýkardým, onlarla paylaþacaðým. Özellikle Rahmetli ninemin fotoðrafý bizim için büyük sürpriz oldu.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Romanlýk bir hayatýn çok kýsa bir özetini yapmaya çalýþtým. Sandýðýmda resimleri çok; inþallah zaman zaman yayýnlamayý düþünüyorum. Hepinize teþekkür ederim. Yeni yazýlarda buluþmak üzere.
irtibat için:magpak@windowslive.com
rengi aklimiz da kalsa da gecelirin sizi her zaman yuregimizde torun larinin da seni boyle guzel anlatabilmelerini dilerim cunku cok kiymetlisin
bir insan ancak bu kadar guzel anlatilabilinilir
evlatlarinin bile hatirlamadigini hatirlayip hatirlatmak sadece gonul gozuyle goren birinin yapa bilecegi birsey
haftaya gorusmek uzere
Keþke babanýzýn resmini görmeseydim. Þimdi yüreðim daðlandý desem abartmýþ olmam. Hasan amca beni tanýdýðý için, köylüsü olduðum ilaç almaya Saðlýk Eczanesine gelirdi . o yýllarda küçük bir çýrak olarak çalýþýyordum. Her gelmesinde baþýmý okþar halýmý hatýrýmý sorardý. Ben nerden bileydim köylümüz olduðunu. Eczaneye Ýlaç almaya her gelmesinde Ömer abiye, bu yeðenime iyi bakýn mýhaat (mukayyet) olun bu çocuðun kýymatýný iyi bilin benim yakýným olur (o zaman akrabalýk derecesinide anlatmýþtý ama ben hatýrlamýyorum) bunun dedesi benim çok iyi ahbabým olur demiþti. Dedemi siz ve tüm Akçakent köylüler itanýr. Dedemin lakabýda Kel Ahmettir. Allah her ikiside nur içinde yatýrsýn.
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Gurbetten selamlar Mehmet Hocam. Yazdiklarini okudukca bizde hep o günlere dönüp düsünüyoruz.
Kayinpederim Hasan Hoca gercekten kisiligiyle ender bulunacak bir insandi. Allah nur icinde yatirsin.
Uzakta olsakta kalbimiz sizinle. Yazilarini bekliyoruz.
Allaha emanet ol.
deðerli büyüðüm sayýn mehmet aðpak abim gerçekten çok ilginç bir olay ve çok güzel anlatmýþsýnýz
bazen ne kadar iyi olsanýz bile sevenleriniz sizi ziyarete gelmediði zaman iþte insanýn ölümü ordan baþlar
belkide sevenleri ziyaret etmiþ olsa belkide þimdi aramýzda yaþamýþ olcaktý
þimdiden allah rahmet olsun der bu kadar doða aþký olan
milletine imamlýk mimarlýk yapan
köyün öðretmeni gibi olan deðerli bir insana tekrar tekrar allah rahmet eylesin der yeri mekaný cennet olsun
emeðinize saðlýk nicelerine
"GÖNÜL NE ÇAY ÝSTER NE ÇAYHANE
GÖNÜL SOHBET ÝSTER ÇAY BAHANE
SELAMETLE