![]()
Milli Eðitim Bakanlýðý tarafýndan baþlatýlan “Okul Öncesi Eðitim” e dikkat çekmek amacýyla Tüm Türkiye genelinde olduðu gibi Ýlçemizde’de çeþitli etkinliklerle kutlandý. Milli Eðitim Müdürlüðünün düzenlediði ve Okul Öncesi Eðitime Dikkat amacýyla hazýrlanan program geçtiðimiz gün saat:19.00’da Belediye Nikâh ve Düðün Salonunda yapýldý. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Milli Eðitim Þube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öðretmenler, Öðrenciler ve Çok sayýda davetliler katýldýðý programda 1 dakikalýk saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý’nýn okunmasýyla baþladý. Programýn açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Çocuklarýn zihinsel ve yüzeysel geliþmelerinde büyük rol oynayan Okul Öncesi Eðitimin önemi hususunda geniþ açýklamalar yaptý. Anne ve Babalara çocuklarýnýzý ilköðretimden önce Ana Okullarýna gönderin þeklinde uyaran Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Anaokullarýnýn bir temel olduðunun unutulmamasý gerekiyor dedi. Daha sonra yapýlan eðlence programýnda birbirinden ilginç gösteriler hazýrlayan Ana Sýnýfý Öðrencileri büyüklerini aratmadý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...