![]()
Birecikli yazar Mustafa Demir son yazdýðý eseri “Kelebeklerin Gözyaþlarý” isimli kitabýnýn imza gününe katýldý. Sadettin Miyese Bilgin Ýlköðretim Okulunda yapýlan Ýmza gününde yazar Mustafa Demir kitabýný yüzlerce kiþiye imzalamak için ter döktü. Mustafa Demir “Kelebeklerin Gözyaþlarý” adlý kitabý nedeniyle yaptýðý açýklamada bu kitabýn uzun bir süre içerisindeki çalýþmalarýnýn sonucu olarak ortaya çýktýðýný belirtti. Kapak tasarýmýný yapan Âdem Yeþilyurt’a, sayfa düzeni için Songül Karataþ’a Maddi ve manevi yardýmlarýný esirgemeyen iþadamý ve Birecik Ticaret ve Sanayi odasý Baþkaný Sadettin Bilgin’e çok teþekkür eden Birecik’li Sevilen yazar Mustafa Demir birçoðunuz gibi ben de zorluklar yaþamýþ, çeþitli sýkýntýlarla eðitim öðretim hayatýný tamamlamýþ biriyim. Hayatýn her alanýnda mücadeleyle geçen yýllarým; bana paylaþmanýn ne kadar deðerli olduðunu öðretti. Elinizdeki bu kitap yýllarýn deneyimleri ve bilgileriyle tamamlandý dedi. Demir þöyle devam etti. Tecrübelerimi sizlerle paylaþmak benim için bir onurdur. Umarým yazdýklarým umutsuzluðu, tembelliði, kötülüðü, cehaleti yok eden doðruluk kervanýnýn küçük bir parçasý olur. Bu kitap birçok yanýyla otobiyografi özellikleri taþýmaktadýr. Dolayýsýyla aktarýlan olaylar ya da bilgiler, -isimler kurmaca olsa da- çoðunlukla gerçektir. Belki de en çok bu nedenden ötürü önemli olduðunu düþündüðüm bu kitap, okudukça ve paylaþýldýkça ruhumuza zenginlik veren mütevazý bir ýþýktýr diyerek “Kelebeklerin Gözyaþlarý” isimli kitabýn birçok kýrtasiyelerde satýþa sunulduðunu ifade etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...