bence cok güzel olur.yetkililer bununiçinde calýþýrsa menmun olurum
bence cok güzel olur.yetkililer bununiçinde calýþýrsa menmun olurum
hayvanat bahçesi deðilde önce sokak hayvanlarý için bir barýnak yapýlsa daha iyi olmazmý yine sk köpekleri çogaldý
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
ne diyorsun mavi sahin kardesim cogalmismi bende azaldi diye bekliyorum valah..eyvah eyvah sokaga hic cikamam ben korkudan..
ama bence cok iyi olur..
olsa tabi iyi olurda zor bence biraz genellikle büyük sehirlerde oluyo býrakýn ilçeleri normal nüfuslu illerin bile cogunda yok o yüzden bence zor gibi
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
nizipe hayvanat bahçesinden öte yapýlmasý gereken baþka ihtiyaçlar bulunmakta...
birde hayvanat bahçesinin bakým masraflarý fazla nizip gibi bir ilçeye ekonomik deðildir...
hayvanat bahcesinden once öteki eksikleri tamamlansa mesela sokak hayvanlarrý için barýnak sokak köpek dolu
Konu nizipli01 tarafýndan (18.05.09 Saat 09:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Hayvanat bahçesine kimi koyacaðýz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Evet evet hadi yapalým. Sonra da çocuklarý gezmeye götürelim ve hayvanlarý tanýtalým.
"Bak oðlum-kýzým, bu fildir. Anavataný Afrika'dýr. Biz sýrf siz bunu görün diye hayvaný oralardan TIR'a yükleyip buralara kadar getirdik. Ne de olsa hayvandýr, duygularý yoktur. Vatanýndan kopmasý çok da koymaz ona!"
Böyle mi aþýlayacaðýz çocuklara hayvan sevgisini? Hayvanat bahçesinde fýstýk, kraker atarak mý olacak bu? Karþýyým, hayvanat bahçelerine karþýyým...![]()
bireysel emekli, sadece üye...
antentepte var zaten
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif