![]()
2008-2009 Öðretim Yýlý Açýk Öðretim Lisesi ve Mesleki Açýk Öðretim Lisesi 2. Dönem Sýnavlarý ile Açýk Ýlköðretim Okulu Not yükseltme sýnavlarý 16 Mayýs 2009 Cumartesi ve 17 Mayýs 2009 Pazar günü yapýlacak. Konuyla ilgili bir açýklamada bulunan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Müdür Yardýmcýsý Kenan Aykut, Açýk Öðretim Lisesi sýnavlarýnýn Cumartesi ve Pazar günü yapýlmak kaydýyla 4 oturumda gerçekleþtirileceðini belirterek Öðrencilerin Sýnav Giriþ Belgelerini Ýnternet Sayfalarýndan çýkararak sýnava gireceklerini ifade etti. Açýk Öðretim Lisesi Sýnavlarýnýn Mustafa Nevzat Tuncel Ýlköðretim Okulunda yapýlacaðýný hatýrlatan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Müdür Yardýmcýsý Kenan Aykut, Açýk Ýlköðretimde ise öðrenciler sadece kaldýklarý dersten sýnavlara gireceklerini ve bu sýnavlarýn ise tek oturumda gerçekleþtirileceðini söyledi. Açýk Ýlköðretim Okulu sýnavlarýnýn Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulunda yapýlacaðýný kaydeden Kenan Aykut, öðrencilerin sýnava girmek için yanlarýnda resimli Kimlik Kartý bulundurmalarýnýn zorunlu olduðunu belirtti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...