Gaziantep Genelinde yapýlan Proje Tabanlý Beceri Yarýþmasý Ýlçemize Ýl Üçüncülüðü kazandýrdý. Proje Tabanlý Beceri Yarýþmasýna Nizip Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden katýlan Ahmet Bozkurt ve Ömer Karayýlan “Güvenli Hayat” adýný taþýyan projeyle Ýlçenin Gururu haline geldi. Nizip Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Öðretmeni Aysun Karataþ Rehberliðinde Proje Tabanlý Beceri Yarýþmasýna hazýrlanan Ahmet Bozkurt ve Ömer Karayýlan, elde ettikleri baþarý nedeniyle dün ödüllendirildi. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðünde yapýlan Ödül Töreninde Nizip Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Aydýn Bozkurt, Rehber Öðretmen Aysun Karataþ ve yaptýklarý çalýþmayla Gaziantep Ýl Üçüncüsü olan Ahmet Bozkurt ve Ömer Karayýlan’a Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar tarafýndan birer Baþarý Belgesi takdim edildi. Ödül töreninde bir konuþma yapan Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Gaziantep’te yapýlan Proje Tabanlý Beceri Yarýþmasýnýn Nizip’e Üçüncülük getirmesi bizleri oldukça mutlu etmiþtir. Görüyoruz ki birçok yarýþmalarda olduðu gibi Beceri Yarýþmasýnda da Ýlçeye sevinçle dönmemizi saðlayan Nizip Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Aydýn Bozkurt baþta olmak üzere Rehber Öðretmen Aysun Karataþ ve Öðrencileri tebrik ediyorum diye konuþtu.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...