Eski Bakanlardan ve 29 Marttaki yerel seçimlerde CHP'den Gaziantep Büyükþehir Belediyesi Baþkan adayý olan Mustafa Yýlmaz, aktif siyaset hayatýný býraktýðýný söyledi.
Devami...
Eski Bakanlardan ve 29 Marttaki yerel seçimlerde CHP'den Gaziantep Büyükþehir Belediyesi Baþkan adayý olan Mustafa Yýlmaz, aktif siyaset hayatýný býraktýðýný söyledi.
Devami...
Caným benim komik oluyorsunuz... koltuk tatlýdýr kimse býrakamaz...
[Caným benim komik oluyorsunuz... koltuk tatlýdýr kimse býrakamaz...[/QUOTE]
hahahahhhaaaaa menes bey ... sen harika bi yazarsýn.hakkaten üslubuna bayýlýyorum.allah da seni güldürsün emi?
Þaka yapýyodur.. Bol bol örnekler de gördüðümüz gibi.. 'Tecrübelerimi ve deriiiiiiiin, engin devlet birikimimi (Yalama ,Yolma, Çýrpma üçgeni içerisinde) paylaþmak üzere geri geldim!..! derse þaþýrmayalým..
Erbakan,Cindoruk,Baykal,Demirel,Mesut son dönem örneklerinden birkaç örnek...![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
akýllarý baþlarýna geliy yavaþ yavaþ belki birgün müslüm ammi de ..... geçer![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
--hahahahhhaaaaa menes bey ... sen harika bi yazarsýn.hakkaten üslubuna bayýlýyorum.allah da seni güldürsün emi?[/QUOTE]
-Yahu þiþirmeyin beni, þimdi bakýn bir fýkra anlatýrým ha...
Politika sanatýný çok iyi bilen birisiydi.Barak'ta köy gezintilerine binek tipi eski bir reno ile çýkardý.