![]()
3 -11 Mayýs tarihleri arasýnda kutlanan “Karayollarý Trafik Haftasý” kutlamalarý devam ediyor. Geçtiðimiz gün Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu ve Maruf Marufoðlu Anadolu Lisesinde öðrencilere yönelik seminer verilirken dün ise hafta nedeniyle farklý bir etkinlik yapýldý. Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Cevdet Sökmen ve Trafik Ekipleri tarafýndan uygulamalý bir etkinlik yapýldý. Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu trafik ve Ýlk Yardým Kulübü öðrencileri dün Mustafa Kökmen Bulvarý Üzerinde Trafik Ekipleri ile birlikte sürücü ve araç denetimleri yaptý. Bir müddet Trafik Polisi görevine soyunan okul öðrencileri pankartlar açarak sürücülere bir çok konuda mesaj verdiler. “Karayollarý Trafik Haftasý” etkinliklerinde yer aldýklarýný belirten Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu trafik ve Ýlk Yardým Kulübü öðrencileri Trafik Kurallarýna uyulmasýný yönünde gerek sürücü gerekse yayalarýn dikkatli olmalarýný bunun ise bir insanlýk görevi olduðu görüþünde birleþtiler. Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Cevdet Sökmen ise hafta boyunca ilçemiz genelinde bir çok okullarda bu tür etkinliler yapýlacaðýný bu amaçla gerek okul öðretmenlerinin gerekse sürücülerin Trafik Konusunda bilgilendirileceðini söyledi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...