![]()
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Gaziantep Ýþ- Kur tarafýndan ortaklaþa yapýlan proje kapsamýnda “ Kendi Ýþini Kendin Kur” Kursiyerlerine yönelik 5 ayrý Meslek dalýnda yapýlacak kurs’larýn açýlýþ töreni yapýldý. Dün saat: 10.00’da Nizip Halk Eðitim Merkezinde yapýlan açýlýþ törenine Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürü Süleyman Þiþman, Ýþ- Kur Ýl Müdürü Besim Eviz, Halk Eðitim Ýl Baþkaný Bekir Ýnci, Nizip Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doçent Yaþar Büyükoðlu, Nizip Milli Eðitim Müdür Mahmut Kurt, Nizip Emniyet Amiri Nihat Akyol, Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, Cezaevi Müdürü Aydýn Aydýn ve Çok sayýda davetliler ile kursiyerler katýldý. Kendi Ýþini Kendi Kuracaklara yönelik yapýlacak 5 ayrý meslek kurslarýnda Mozaik, Ev Tekstili, Taký Tasarýmý, Keçe Yapýmý ve 0-6 yaþ grubu çocuk bakýcýlýðý kurslarýna 115 Kursiyerin katýlacaðý ve kurslara devam eden Kursiyerlere Gaziantep Ýþ- Kur tarafýndan günlük 15 TL ücret verilecek. Açýlýþ töreninde bir konuþma yapan Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Halk Eðitim Merkezi ve Gaziantep Ýþ-Kur’un ortak hazýrladýðý projenin kursta yer olacak kursiyerler açýsýndan sevindirici olduðunu belirterek kurs sonunda, tercih edilen meslek sayesinde önemli adým atýlacaðýný kaydetti. Törende söz alan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat ise Nizip Halk Eðitim Merkezi ve Gaziantep Ýþ-Kur Bünyesinde devam edecek Meslek Kurslarý Eðitim Merkezi ve Gaziantep Ýþ-Kur bünyesinde devam edecek meslek kurslarýnýn önemine deyinerek tüm kursiyerlere þimdiden baþarýlar diliyorum dedi. Yapýlan konuþmalar sonrasý Nizip Halk Eðitim Merkezi tarafýndan davetlilere Müzik Ziyafeti sunuldu. Açýlýþ töreni son olarak Sedef Kakmacýlýk kursundan mezun olan baþarýlý kursiyerlere yönelik belge töreni ile sona erdi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...