Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Yaþ kaç oldu bu arada?
Not: Orhan abi diyeceðim, siz de Uzun Çarþý'da yetiþtiniz deðil mi? Baba ismi Gaffari. Umarým yanýlmýyorum...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
Evet aynen,yaþ 34 oldu bu arada.
Ben kimim..?
2009 yýLý resmi en qaRisMaSý abicim.yaþýn ilerLedikçe Daha bi yakýsýkLý oLuyorsun.sayqýLar...
Made Ýn NizipLi
Hey be orhan abi sende yaþlanýyon biz büyüyozEvet ibret hayatýný doðrulara hakka yöneltmiþ veya yöneltme çabasýndaki abim.. Bana pek laf düþmez edepsizlik etmeye baþladým affola...
Abi hayat bir film þeridi gibi geçmiþ gözünüzün önünden belli. Ben bu sahneyi bir yerden hatýrlayacam ama dur bakalým......Buldum! Buldum! Bence mezarlýktan yer ayýrtmanýn zamaný gelmiþ.
Þaka bir yana, Orhan Abi çocuklarýyla kardeþ gibi durur. Ben en büyük oðlunu gördüðümde vallahi oðlu olduðuna inanmamýþtým. Uzun süre kardeþi olduðunu iddia etmiþtim. Hatta bir ara kendisi de þüphelenmeye baþlamýþtý. 2009'dayýz, 2099'da görüþelim abi.![]()
bireysel emekli, sadece üye...
Evet ya Osman ! Sende baya büyüdün be,babanýn tayini çýktýðýnda küçücüktün![]()
Ben kimim..?
Ben kimim..?
Orhan;
Allah nice hayýrlý ve saðlýklý yýllar nasip etsin..Tabi fotolarda![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Önceleri küçükler abi diye hitap ediyorlardý þimdiyse amca demeye baþladýlar. Gün gelir de dede demeye baþlarlarsa o zaman ayaðýmýz çukura girmiþ demektir.![]()
...
ORHANIM SEN ÝBRET DEGÝL ÖRNEK ALINACAK ENDER GÜZELLÝKLERDEN BÝRÝSÝN, ben bu halde yaþamayý çok çok özledim.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Binaya bir taþ koymak mý?
Binadan bir taþ almak mý?
Günde bir taþý binâ-yý ömrümün düþtü yere,
Can yatar gafil, binasý oldu viran bîhaber"
Bir ticaret yapmadým, nakd-i ömür oldu hebâ,
Yola geldim, lâkin göçmüþ cümle kervan bîhaber.
Aðlayýp, nâlân edip, düþtüm yola tenhâ, garip,
Dîde giryan, sîne biryan, akýl hayran, bîhaber.
Niyazi Mýsri