Konu mehmet karakaþ tarafýndan (28.04.09 Saat 15:18 ) deðiþtirilmiþtir.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
bu gibi kampanyalalarý desteklemek lazým..
ben zamanýnda gecenin saat birinde çok kan aradým hastanelerde, kan merkezlerinde.
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Allah muhtaç etmesin hastasý olupta kan amak basýnýza hiç gelgimi bilmiyorum. bu konuya gerçekten ciddi bir þekilde bakmak lazým
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Kemik iliðinin yaðlanmasýný önleyip, kan yapýmý canlý tutulur.
-Verilen kanýn yerine, anýnda vücuttan genç hücreler dolaþýmýna katýldýðý için, baðýþçý daha dinç ve canlý olur.
-Kandaki yüksek yað oraný düþer.
-Kan baðýþý kalp krizi ihtimalini %90 azaltýr.
-Kan baðýþlayan kiþide baþ aðrýsý, stres, yüksek tansiyon, yorgunluk gibi rahatsýzlýklarýn giderilmesinde çok büyük katkýsý olur.
- kan grubu taramasýndan ücretsiz olarak yararlanmýþ olur.
-Trafik kazasýnda yaralanan bir kimsenin, kan uyuþmazlýðý olan bir bebeðin, kan bulunmazsa ölecek bir hastanýn sizin verdiðiniz kanla kurtulmasýnýn, size verdiði manevi duygu ölçüsüzdür. Baðýþýnýz çok insancýl ve onurlu bir davranýþtýr.
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
[QUOTE=CumaLi Budak;185277]Hocam 2 yada 3 ay Önce KýzýLaya kan Baðýþý Yaptým kendimi kan vermeye hazýr hissediyorum ama bir sakýncasý olurmu bilmiyorum?[/QUO
müsaitsen okula gelirsin görevli arkadaþlar uygun görürse kan baðýþýnda bulunursun
Kan baðýþý kampanyasýna yoðun ilgiden dolayý teþekür ediyorum.
Hocam okul dýþýndan katýlým çok oldumu?
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
[QUOTE=mehmet karakaþ;185444]Hocam okul dýþýndan katýlým çok oldumu?
OKULDAKÝLER KADAR DIÞARIDAN GELENLER VAR.RESÝM BAYAÐI ÇEKTÝM AMA NASIL YAYINLARIZ.