Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðünün baþlattýðý ve Nizip Ticaret Odasý Sponsorluðunda yapýlan “Bilgi Yarýþmasý” dün sona erdi. Ýlköðretim Okullarý 6. 7. ve 8. Sýnýflara yönelik Bilgi Yarýþmasý dün yapýlan final yarýþmasýyla son buldu. 16 Mart 2009 tarihinde baþlayan Bilgi Yarýþmasý dün saat 15.30’da Nizip Ticaret Odasý Osman Sayýn Toplantý Salonunda yapýlýrken final yarýþmasýna Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürü Süleyman Þiþman, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Meslek Yüksek Okul Müdürü Yaþar Büyükoðlu, Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt ve Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ ile Okul Müdürleri çok sayýda öðretmenler ve öðrenciler katýldý. Final yarýþmasýnda yarýþmacý arkadaþlarýný desteklemek amacýyla gelen öðrenciler alkýþlarla destek verdiler. Yapýlan final yarýþmasý sonunda Nizip Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu 95 puanla Ýlçe birincisi oldu. Atatürk Ýlköðretim Okulu 90 puanla ikinci olurken Bilal Saide Marufoðlu Ýlköðretim Okulu ise 80 puanla 3. oldu, 4. olan Ali Alkan Ýlköðretim Okulu ise 60 puan aldý. Yapýlan final yarýþmasýnda Birinci olan Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu’na plaket verilirken yarýþmacý 3 öðrenciye birer cumhuriyet altýný, ikinci olan Atatürk Ýlköðretim Okulu’na plaket yarýþmacý öðrencilerine birer yarým altýn verildi. Diðer üçüncü ve dördüncülüðü kazanan Bilal Saide Marufoðlu Ýlköðretim Okulu ve Ali Alkan Ýlköðretim Okullarýna birer plaket ve yarýþmacý öðrencilerine ise birer çeyrek altýn verildi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...