[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ZP8I5farhNU[/ame]
ARKA SOKAKLAR FÝLMÝNDE NÝZÝP
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ZP8I5farhNU[/ame]
ARKA SOKAKLAR FÝLMÝNDE NÝZÝP
Made Ýn NizipLi
Her hafta Pazartesi akþam, Kanal D de yeni bölümleri,hafta içide hergün olmak üzere, yine ayný kanalda tekrar bölümleri yayýnlanan Arka Sokaklar dizisinin, dün yani 20.04.2009 tarihli gündüz kuþaðýnda yayýnlanan tekrar bölümlerinde, öyle olaylar vardýki gerçekten bu olaylar, her ne kadar bir senaryodan ibaret olsada, ilçemiz için çok kötü bir imaj oluþturmaktadýr.
Gelelim tekrarý yayýnlanan dizinin dünkü bölümünde Nizip ile ilgili olan olaylara.
Olaylar dizide ayný þu þekilde geçiyor:
Günün birinde Nizip'te bir polis ailesiyle pikniðe giderken yolda arabasý su kaynatýr. Arabasý su kaynatan bu polis teroristlerce þehit edilir.
Yine Nizipte her adým baþý terorislerin saklandýðý maðaralarýn olduðunu,Bu maðaralarýn teroristlerce döþenmiþ papatya tarlasý görünümlü mayýn tarlalarý olduðu; Ne yazýkki sözünü ettiðimiz dizide defalarca tekrarlanmýþtýr.Zaten yeterince tanýnmayan ilçemizin bu þekilde tanýtýlmasý gerçekten çok trajikomik bir olaydýr.
Son söz olarak eðer bu konuda Tüm Nizipliler olarak duyarsýz kaldýðýmýz takdirde bu olaylarýn hepsini kabullenmiþ vede gerçek saymýþ olacaðýz.Bu yönde Nizipliyim diyen herkesi göreve çaðýrýyorum.Bilhassa Ýstanbul'da ikamet eden hemþehrilerimizi.Çünkü bu dizinin tüm bölümleri Ýstanbul'da çekiliyor.
![]()
Konu Mustafa KANAL tarafýndan (21.04.09 Saat 13:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Oha be kardeþim, dizi izlemediðimden haberim olmadý, ben hemen yapýmcýya ulaþmaya çalýþayým, gerçekten çok ayýp etmiþler.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bu olaylar ne yazýkki, Müslüm bey, yaklaþýk 3 senedir yayýnlanan bu dizide apartýsýz, her 3 veya dört bölümde bir, Nizip'in adý terör yuvasý olan bir þehir adý olarak geçiyor.
Mustafa abi, sanki o dizide Nizip'ten deðil de Nizip caddesinden söz ediyor.
Ýstanbul'un çýkýþýndaki bir cadde idi sanýrým.
Ama yanlýþ hatýrlýyor da olabilirim.
Ben de ayný bölümü izlemiþtim.
Lakin böyle bir durum varsa buna gereken tepki konulmalýdýr, diye düþünüyorum...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
Nizip'ten bahsediyor Mahsuni kardeþim.Yani bizim yaþadýðýmýz ilçeden.
diziye dava açýlabilir
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Bu konu dizinin ilk bölümlerinde geçmiþ sanýrým ama ben Kanal D nin diziyle ilgili yorum kýsmýna üye olarak bir yazý yazdým, ancak oradada denetleme var sanýrým, yorum çýkmadý
bugün bekleyeceðim eðer çýkmazsa yapýmcýya ulaþacaðým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
iletiþim bilgileri : ERLER FÝLM SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. Ertürk Sokak No:5 34810 Kavacýk-Beykoz-Ýstanbul Tel : (0216) 425 12 50 (PBX) Fax : (0216) 425 12 69
http://www.erlerfilm.com/main.html
Telefon ettim ilgileniyormuþ gibi göründüler...
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Dernegin kahvaltýsýnda bu konu gündeme getirilebilir..STV,ATV,24 gibi kanallara bu tepki haber yapýlabilir...
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Az önce telefonla görüþtüm. Meral Haným dizide sorumlu biriymiþ. Çok ivedi bir þekilde ilgileneceðini bizzat belirtti.
Geçen dýþarýdan bir arkadaþla görüþtük dizinin etkisinde kalmýþ bizleri bile farklý gözle görmeye baþlamýþlar sanki. Bunu arkadaþýn telefondaki konuþmalarýndan sezebiliyordum. Meral Hanýmada ayný þek
Ýstanbull'daki üç arkadaþýda aradým onlarda bugün inanoðlu prodüksiyona uðrayýp rahatsýzlýklarýný iletecekler.
il dýþarýdaki dostlarýmýz bizimle konuþmaya korkar oldular dedim.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Konuya göstermiþ olduklarý duyarlýktan ötürü, ayrýca yayýncý vede yapýmcý kuruluþla temasa geçip bizzat bu konu üzerinde rahatsýzlýklarýný belirten Sayýn Admin,Müslüm AKPEK ve Derviþ Dörtbudak beye teþekkür ederim.
Böylesine ciddi bir konuyu gözden kaçýrmadýðýn için Biz teþekkür ederiz Mustafa'cýðým.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
valla çok ayýp etmiþler bunu yapan kiþiler ama her nedense insanlar çok nankör nizip eblkide o filmi çok seyredenler arasýnda ayrýca mustfa abi önemli konuya deðinmiþsin tebrikler
Þimdi Meral hanýmý bende aradým ve görüþtüm terörle en ufak bir baðlantýsý olmayan ilçemizin bizimde severek izlediðimiz bir dizide bir polisi þehit edilmiþ gibi gösterilmesi senaryo bile olsa bizi rahatsýz ettiðini ve nizip.com'a girmesini söyledim ilgileneceðini belirtti sitedeki üyelerin rahatsýz olduðunu da söyledim mail adresini verdi ve mail atmamý söyledi üyelerimizin usulü lisan ile meral hanýma mail atmalarýný rica ediyorum.
meralkinali@gmail.com