Ben Turizm otobüs 5184100
Ben Turizm otobüs 5184100
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ben Turizm'in kurucularýn dan hoca fevzinin kardeþi herhalde yusuf tu benim asker arkadaþým,(ayný bölükte hatýrladýðým kadarýyla zom zom ali,Rahmetli Ahmet Günok la da beraberdik.)eðer burayý okursa sana selam olsun.Ýstanbuldaki Güngören Nizipliler derneði yönetim kurulunda olan Hacý Muuþlu lakabýyla müste-nap,Mehmet Karaboða benim abim olur,gerçi görüþmüyoruz ya o da baþka bir konu belki böyle hatýrlayabilir aradan uzun zaman geçti.Saygýlar.
Ben Turizm'in kurucularýn dan hoca fevzinin kardeþi herhalde yusuf tu benim asker arkadaþým,(ayný bölükte hatýrladýðým kadarýyla zom zom ali,Rahmetli Ahmet Günok la da beraberdik.)eðer burayý okursa sana selam olsun.Ýstanbuldaki Güngören Nizipliler derneði yönetim kurulunda olan Hacý Muuþlu lakabýyla müste-nap,Mehmet Karaboða benim abim olur,gerçi görüþmüyoruz ya o da baþka bir konu belki böyle hatýrlayabilir aradan uzun zaman geçti.Saygýlar.
Tanýdýðýmýz kadarýyla Muþlu Hacý abi çok gayretli temiz bir abimiz, niçin görüþmüyormusunuz bizi ilgilendirmez ama mübarek ramazan günleri de bitmek üzere bu vesile ile gidin elini öpün.Hayat o kadar kýsa ki bir gün yapmak istediðiniz þeyi bir bakmýþsýnýz ki geç kalmýþsýnýz.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Aynen doðru Mahmut, Hacý abi çok deðerli bir insan, onu tanýdýðýma ben çok sevindim, Nizip'le ilgili ondan çok þey öðrendim, bu bayram git elini öp.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Hakkýný herkes helal etsin burasý ben turizm sayfasý.
Reklam sayfasýna yazý yazmak güzel deðil.
Ayrýca hakikaten aranýzdaki mesele bizi sadece sizi barýþtýrmak için ilgilendirir.
Hepiniz Nizip.com ailesinin deðerli üyelerisiniz.
Ramazan da bütün þeytanlar kötü sözler kýrgýnlýklar yasaktýr.
Allaha emanet olun Doðrular ve iyilerle hep karþýlaþýn.
Allah bütün eksiklerimizi tamamlasýn bize yardýmcý olsun.
Konu felsefefe tarafýndan (23.08.11 Saat 12:06 ) deðiþtirilmiþtir.