Eðitim Bir-Sen Nizip Ýlçe Temsilcisi Mehmet Çelik tarafýndan yapýlan Yazýlý Basýn Açýklamasýnda Türkiye’nin demokratik bir seçim yapýldýðý saðduyusuna her zaman güvendiðimiz Milletimizin sandýkta önemli mesajlar verdiðini söyledi. Ýktidara, daha çok çalýþmak, Muhalefete ise Seni iktidar olmaya tam hazýr görmüyorum þeklinde milletin milletin ödev verdiði belirten çelik, Eðitim-Bir-Sen olarak milletin gösterdiði istikametin, demokratik, özgürlükçü ve sivil bir istikamet olduðu düþündüklerini ifade etti. Ýktidar ve Muhalefetin kafa kafaya vererek çözümler üretmesi gerektiðini söyleyen Eðitim Bir-Sen Nizip Ýlçe Temsilcisi Mehmet Çelik Türkiye’nin gerçek gündeminin Demokratikleþme ve Ekonomi’deki kýrýlganlýk olduðunu ve bu kapsamda, Öðretmen, Hemþire, Doktor ve Hizmetli gibi Personel alýmýna gidilmesi gerektiðini kaydetti. Anayasa’nýn Kamu çalýþmalarýný ilgilendiren maddelerini önemsediklerini açýklayan Mehmet Çelik, bu kapsamda Anayasa’nýn 53 ve 54. maddelerinin deðiþtirilerek Kamu Görevlileri Sendikalarýna, iþçi sendikalarýnda olduðu gibi Görevli ve Toplu sözleþmeli sendikal hak verilmesini talep ediyoruz diye konuþtu. Memurlara getirilen Siyaset Yasaðýnýn Kaldýrýlmasý çaðrýsýnda bulunan Eðitim Bir-Sen Nizip Ýlçe Temsilcisi Mehmet Çelik, Türkiye’nin en okumuþ, en kültürlü ve birikimli vatandaþlarýn bu bilgi ve deneyimlerden Siyaset Dünyasýndan da istifade etmesinin saðlanmasý gerektiðini kaydetti.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...