![]()
Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu kampusunda “Aðaç Dikim Kampanyasý” baþlatýldý.
Nizip Meslek Yüksekokulu'nun 1 Temmuz 2008 tarihinde Nizip Meslek Yüksekokulu Yerleþkesine taþýndýðýný belirten Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yaþar BÜYÜKOÐLU, 2007 Mayýs ayýnda yapýlan yaklaþýk 5 bin fidandan oluþan fidan dikimine ek olarak, Aðaç Dikim Kampanyasý baþlattýklarýný söyledi. BÜYÜKOÐLU, “Aðaç Dikim Kampanyasý çerçevesinde, Atatürk Ýlköðretim Okulu ve Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim okulu Öðretmenleri ile birlikte 65 kiþiden oluþan öðrencileri kampus alanýmýzda bir hatýra ormaný oluþturuldu. Bu alana daha sonra bin fidan daha dikilecek. Kampanyaya yüksekokulumuz öðretim görevlileri ve öðrencileri de destek oldu. Yüksekokulumuzda yeþil alan oluþturma ile ilgili 'Aðaç Dikim Kampanyasý' çalýþmalarýnýn yýlda iki kez olmak üzere süreklilik göstermesini istiyoruz. Amacýmýz geniþ bir araziye sahip olan yüksekokulumuz kampusunda ihtiyaç duyulan yeþil alanýn mümkün olduðunca kýsa sürede oluþumunu saðlamaktýr” diye konuþtu.
Aðaç dikiminden sonra öðrencilere okulun kantininde ikramlarda bulunuldu. Öðrenciler “büyüdüklerinde Nizip’e açýlacak fakülte de okumak istiyoruz. Burasý bizim geleceðimiz bizde þuan geleceðimize yatýrým yapýyoruz.” Dediler.
Daha Fazla Fotoðraf Ýçin Týklayýnýz.