![]()
Nizip’te eðitim faaliyetlerini sürdüren Özyurt Koleji 11-12 Nisan tarihlerinde ilköðretim okulu öðrencilerine yönelik ödüllü satranç turnuvasý düzenliyor. Türkiye Satranç Federasyonu ve Gençlik Spor Ýlçe Müdürlüðü iþbirliðiyle düzenlenen turnuva 'Küçükler ve Yýldýzlar Katagorisi' olmak üzere iki ayrý katagoride düzenlenecek. Küçükler Grubuna 1997, 1998, 1999 ve 2000 doðumlu öðrenciler katýlabilirken, Yýldýzlar Grubuna ise 1994,1995 ve 1996 doðumlu Ýlköðretim Okulu öðrencileri katýlabilecek. Her katagoride dereceye giren ilk 3 öðrenci altýnla ödüllendirilirken 4.,5. ve 6. öðrenciler madalya , baþarý belgesi ve satranç takýmý ile 7.,8.,9. ve 10. öðrenciler ise baþarý belgesi ve satranç takýmý ile ödüllendirilecekler. Türkiye Satranç Federasyonu Nizip Ýlçe Temsilcisi Barýþ Demirci, turnuva sonuçlarýnýn UKD hesaplarýnda kullanýlacðýný , turnuva tüzügüne www.gaziantep.tsf.org.tr adresinden ulaþýlabileceðini söyledi. Demirci, "Turnuvaya katýlmak istiyenlerin en geç 5 Nisan'a kadar Özyurt Koleji Müdürlüðü'ne baþvurabilir. Sporcular TSF vizeli olmalýdýr ve nüus cüzdaný fotokopileriyle ve banka dekontlarýyla baþvurmalýdýr." dedi. Konuyla ilgili bir açýklama yapan Okul Müdürü Ýbrahim Hakký Akman ise, "Amacýmýz, bu tür spor etkinlikleriyle öðrenciler arasýnda birlik, beraberlik ve kardeþliði saðlamaktýr. Bu turnuvalarla öðrenciler centilmenliði ve bir baþkasýna saygý duymayý da öðreneceklerdir. Turnuva tüm Antep ve ilçelerine açýk geniþ katýlýmlý bir turnuva olup altýn ödüllü tek turnuvadýr. Yoðun ilgi ve talepten oldukça memnunuz. Turnuvaya katýlan tüm öðrenci ve öðretmenlerine þimdiden baþarýlar diliyorum." diye konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...