Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu Kampus alanýnda baþlatýlan “Aðaç Dikim Kampanyasý” her geçen gün artýyor. Yaklaþýk 5 bin fidandan oluþan fidan dikimine ek olarak, yapýlan “Aðaç Dikim Kampanyasý” kapsamýna bir destek de Nizip Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu’ndan geldi. Bu konuda bir açýklama yapan Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardýmcý Doçent Doktor Yaþar BÜYÜKOÐLU, “Aðaç Dikim Kampanyasýna Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu’nun da destek verdiðini belirterek katkýlarýndan dolayý Okul Müdürü Adnan Uzunaslan baþta olmak üzere, Müdür Yardýmcýlarý ve Okul Öðretmenlerine teþekkür etti. 140 kiþiden oluþan Okul Öðrencileri’nin Kampus alanýnda kendi harçlýklarý ile satýn aldýklarý 152 fidanla bir Hatýra Ormaný oluþturulduðunu söyleyen Büyükoðlu, Kampanyaya Yüksek Okul Öðretim Görevlileri ve Okul Öðrencilerinin de destek olduðunu ifade etti. Nizip Meslek Yüksek Okulunda yeþil alan oluþturma ile ilgili 'Aðaç Dikim Kampanyasý' çalýþmalarýnýn yýlda iki kez olmak üzere süreklilik göstermesi gerektiðini hatýrlatan Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardýmcý Doçent Doktor Yaþar Büyükoðlu, geniþ bir araziye sahip olan Yüksek Okulun Kampus alanýnýn yeþil bir görünüme kavuþmasý amacýyla çalýþmalarýn devam etmesini istiyoruz dedi. Adile Altýnbaþ Okulu Öðrencileri ise burasý bizim geleceðimiz geleceðimize yatýrým yapýyoruz diyerek duygularýný ifade etti. Aðaç dikiminden sonra öðrenciler Okul Yemekhanesinde yemek yedikten sonra birlikte oyun oynayarak yorgunluk attýlar. Etkinlik bitiminden sonra hatýra fotoðraflarý çektiren Okul Öðrencileri kendileri için tahsis edilen Nizip Meslek Yüksekokulunun aracý ile evlerinin yolunu tuttular.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...