akçaketlilere neden enikçi diyorlar bilen varmý
akçaketlilere neden enikçi diyorlar bilen varmý
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Akçakanetlilr nerede?
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Unutmayýn ki sayýn Adminimiz Mehmet Akpek de "Enikçi" þey pardon Akçekentli....
Cevap versin...
"Enikli Pirpirm Aþý" meselesini anlatsýn....
Müslüm Akpek Abi miz de bilir bu meseleyi ama....
Senede en az bir defa pirpirim aþý yemek lazým... ama piþirirken dikkatli olmak lazým içine bir þey düþmesin.![]()
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Nerden bulursunuz böyle konularý bilmem, 90 yaþýnda gözü görmeyen biri yemek yaparsa içine enik i býrak inek bile düþse haberi olmaz.
Olayýn taraflarýndan bazýlarý sað bazýlarý yaþýyor, bence bunu en iyi Akçakentli Köse Ahmet abimiz anlatýr, kendisi hala yaþýyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
anlamadým ya yemegin içine köpekmi düþmüþ o nasýl oluyo yaaaaaaaa
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Bence konuyu gökhan hocama havale edelim.Bu konu hakkýnda çok güzel bir hikaye yazar![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
ya çok üzüldüm ama þimdi yaa caným benim ozaman canlý canlý yemekmi oldu yaaahayýrda nasýl düsmüs cidden anlamaým evet acýklansýnda bilelim yahu ...
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Gözü görmeyen ihtiyarýn Pirpirim(Semizotu)aþýný heyatta(Evin avlusu) piþirirken içine köpek yavrusu düþtüðünü vede onu karýþtýrarak piþirdiðini sonrada hep beraber afiyetle yediklerini en iyi þekilde ancak Akçakentli abiler bilirler![]()
bide yemiþlermi ya çok üzüldüm ama köpege cidden
pirpirimi hayatta sevmem, aðzýma vurmam.
Enikte yemedim bilemem artýk![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254