Harf harf susuþlarým baþlýyor geceye...Gözlerime bir uyku aðýr basýyor.Titreyen rüzgarda bir düþ iniltisi,bir yalnýzlýk gecesi...
Aramýzda bir Ýstanbul boðazý,zamanlardan ölüm ve imkansýzlardan bir aþk.Hepsi aðýr bir yük gibi üstüme basýyor.Bastýkça eziliyorum,ezildikçe kayboluyorum.
Negatif bir aþk ve hiçliðim yalnýz býrakmýyor beni.
Geceyi gözlerine karýþtýrarak içiyorum.Ama sözlerin kadar sýcak olmuyor,olamýyor...Derken yazmak istiyorum seni,mürekkebim sen oldukça...
Alfabenin en baþýndan yazmaya baþlýyorum.Tek tek ; harf harf.Noktasýný koymadan raflara kaldýrýyorum yazdýðým kadarýyla.
Nefretim içimi ürpertiyor.
Duyuyormusun þimdi çýðlýklarý? Dýþým seni susuyor,içim beni haykýrýyor...Ve çýðlýklarým boðazýmý yýrtmaya baþlýyor.
Bir hastanýn sabahý beklercesine bekliyorum seni.Uykum gibi gel! Gel...! Ört üstüme geceyi.Gözlerine benzeyen bir masal anlat bana; sonra "Senliðini" terket bana...
Ben hiç aðlamazken sana ; yaþlarým süzülüyor mühürlü yanýma.Tam sol yanýmda bir azap, bir kýyamet kopuyor!
Sadece "Sen"lerden hesaba çekiliyorum.
Sonum; Selamet...
Sonum; Cehennem...
Ve hiç bir rafta bulunmaz bir "Sen" ilacý...
Geceye esnemeye baþlýyorum seni. Anladým! Bu gece sað çýkýlmaz bu yoldan.
Her bir geçen saniye,sensizliði sol yanýma kazmaya baþlýyor.Bir mezar gibi ; derin derin...Hayatýmý ve seni kaybederken, ölümü kazanýyorum.
Saat ölümü çeyrek geçe ; baþlýyor yine içimdeki "Sen" beni acýtmaya.Tam bu anda þýrýngayla çekip aldým seni damarlarýmdan...Tek damla sen býrakmadým içimde.
Þimdi; damarlarýmdan kan yerine sen akýyor.
Soluyorum...
Soluyorsun...
Ölüyorum...
Ve ölüyorsun...
Damarlarýmdaki tüm negatif aþklarý çekerken,son gücümü son bir sigara yakarak tüketiyorum.Ölüm uykusu senden dahada aðýr basýyor hiçliðime...
Ve ben yine uykuyu seçiyorum...Kulaðýmda yalnýzlýðýmýn uðultusu ninni gibi geliyor sevdama.Sonra bir ses yükleniyor omuzlarýma.
Sigara dumanýnda o sesin bir resmi : "Öldürme beni" !...
Ve içimdeki çýðlýklar büyümeye baþlýyor.Çýðlýklarým büyüdükçe dýþýma vuruyor seni.
Ötesi aþk...Berisi yalan...
Öyleyse yetiþ!
Çok acil,pozitif bir sevdaya ihtiyaç var!..
Sonsuz MAVÝ'liklere...