Birecik Ýlçesine Baðlý, Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulundaki öðrencilere Trafik eðitimi veren Birecik Jandarma ayný zamanda okul önüne trafik levhalarý dikti. Okulda Trafik kolundaki 2 öðretmene ve 4 öðrenciye trafik elbisesi ve malzemesi temin eden Birecik Jandarma ile Trafikten sorumlu öðretmen ve öðrenciler okul önünde bir dizi çalýþma yaptý. Okul öðrencileri, köy sakinleri ve araç þoförleri Birecik Jandarmasýnýn bu örnek davranýþýndan dolayý memnun kalýrken, Trafikten sorumlu Öðrenci ve Öðretmenler Birecik jandarmasý tarafýndan temin edilen trafik elbiseleri ve malzemeleri ile okul önünde çalýþmalara katýldý. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Müdürü Mustafa DEMÝR, Birecik Jandarmasýnýn her zaman okula eðitim yönden katkýlarý olduðunu belirterek, Trafik konusunda öðrenci ve öðretmenlere yönelik seminerler verildiðini ifade etti. Daha önceleri Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulunun tüm sýnýflarýna aský yaptýrdýklarýný belirten Demir, bu nedenle Birecik Ýlçe Jandarma Trafik görevlileri Jandarma Kýdemli Baþçavuþ ve Jandarma Trafik Tim Komutaný Ali Demir, Uzman Jandarma ve Kýdemli Baþçavuþ ve Jandarma Trafik Tim Personeli Faruk Döner’e katkýlarýndan dolayý teþekkür etti.Öte yandan Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Aile Birliði Baþkaný Hasan Erol ise, Birecik Jandarma Trafik görevlilerinin örnek davranýþlarýndan dolayý tebrik etti.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...