![]()
Gaziantep Gençlik ve Spor Müdürlüðü tarafýndan hazýrlanan “Minik Bayan ve Erkekler Tekvando” karþýlaþmalarýna katýlarak ilçemizi temsil eden Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu öðrencileri Nizip’in gururu oldu. 17 ocak 2009 tarihinde Gaziantep’te yapýlan karþýlaþmalarda 40 Kg Tekvando da Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Seda Nur Karakuþ, Ýl Birincisi, 40 Kg Tekvando da Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Furkan Ünal, Ýl Birincisi, 44 Kg Tekvando da Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Fatma Tosun, Ýl Birincisi olurken, 27 Kg Tekvando da Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Gizem Burcu Gül, Ýl Ýkinciliðini elde etti. 37 Kg Karate de ise yine Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Emine Baltacý Ýl üçüncüsü oldu. Buna göre ilçemizi baþarýyla temsil eden minik tekvandocular Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt tarafýndan birer baþarý belgesiyle ödüllendirildi. Burada bir konuþma yapan Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, tekvando hocasý Ali Gören’i katkýlarýndan dolayý tebrik ederek baþarýlarýnýn devamýný bekliyorum dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...