arkadaþlar günde kaç kez elinizi yýkýyorsunuz? elinizi yýkamadýðýnýzda hangi hastalýklarla karþýlaþacaðýnýzý biliyormusunuz? lütfen sevdikleriniz ve kendiniz için ellerinizi sýklýkla yýkayýn .el yýkama kampanyasýný baþlatalým
arkadaþlar günde kaç kez elinizi yýkýyorsunuz? elinizi yýkamadýðýnýzda hangi hastalýklarla karþýlaþacaðýnýzý biliyormusunuz? lütfen sevdikleriniz ve kendiniz için ellerinizi sýklýkla yýkayýn .el yýkama kampanyasýný baþlatalým
Elimi günde en az 3 kere yýkarým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
valla günde 10 u geciyo neye dokunursam yýkarým![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
güzel bir konu ellerimizi yýkýyoruz ama nasýl
Ýyi bir el yýkama tekniði alýþkanlýðýyla mikroplarýn bulaþmasý önlenebilir. Kýsacasý elinizi yýkamanýn da tekniði var
.Sývý sabun kullanýn
"Her zaman akarsu tercihen sývý sabun kullanýn. Ellerinizi ýslattýktan sonra avuç içine bir miktar sývý sabun alýn. Sabun köpürene kadar ellerinizi ovalayýn ve köpürdükten sonra en az 20 saniye devam edin. Parmak aralarýnýn, týrnak içlerinin, el sýrtýnýn ve bileklerin iyice temizlendiðinden emin olun. Ellerinizi akar su altýnda durulayýn ve elleriniz temizlendikten sonra tekrar musluða dokunmayýn
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Yemekten önce ve yemekten sonra mutlaka el yýkayýn vc sonrasý mutlaka elinizi yýkayýn mümkünse dezenfekte edin.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Sývý sabun kullanýmý hijyen açýsýndan çok iyi ama maalesef sývý sabunlar ülkemizde deterjan þeklinde imal ediliyor yani maliyet yönü ve haksýz ticari kazançlara kurban ediliyor bu þekilde imal edilen sözde sývý sabunlar özellikle bakteriler için güçlü bir yok edici ama gel görelimki sývý sabunu elinizden gerçek manada çýkarmak içinde baþka bir temizleyiciye ihtiyaç var.
Ayrýca arabalarýmýzýn direksiyonu, el freni, vites kolu gibi kýsýmlarýnýda sýk sýk sabunlu bezlerle silmeliyiz, toplu taþýma araçlarýndan inincede ilk fýrsatta elimizi yýkamak þart..!
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.