Evet katýlýyorum suna ýste basarýlý olmanýn desek daha dogru olur cunký ýsyerlerýnde bu sýstemle yurunuyor... Ve ben hep bu ******lýk yapamadýgým ýcýn basarýsýz olan ýnsanlardan belký býraz daha gerý duruyorum bence en dogru olaný da bu degýl mý ??hayatta ýsteyýpte yapamýcagým sey.
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
Malesef ve çok acý.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
El öpmeyle aðýz kirlenmez ama.Bazý arkadaþlar el öpmeyi fazla abartýp eli yüzlerine de sürüyorlarHayatta en nefret ettiðim þey yellahçilik
ama onunla baþarýya ulaþýlmasý çok acý
Tabi her baþarýlý olan insanda, yellahçilik yaparak bir yerlere gelmemiþtir.Bunlarýnda hakkýný yemek nankörlük olur.
Konu Mustafa KANAL tarafýndan (27.03.09 Saat 12:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Güzel espirili bir çalýþma yapýlmýþ...
Ancak, ******lýk ile gelen baþarý saman alevi gibidir. Gelir ve geçer.
Gerçek baþarý için, prensipleirnden ödün verilmeyerek, dimdik durarak saðlanan baþarý, baþarý sayýlýr.
Ucunda hedefe ulaþamama da olsa...
Belki kýsa vadede bþaarý olmaz, avcak uzun vadede baþarý seninle olacaktýr.
Sevgiler...
Bence saçma biþey çünkü;******laýk yaparak nasýl baþarýlý olabilir ki?******lýk yaparak patronun gözüne gireriz fakat hiç bi þey yapmadýktan sonra ne gereði var bunun...''Baþarýya ulaþmanýn yolu düzenli ve titiz çalýþmaktýr'' ******LIK deðil...
Hayri Murat Bakýrcý
herþeyi hakýyla hiç kimsenin baþarýsýyla biþeyler yaptým diyerekten övünmememiz lazým
güzel bir tespit ama bürokrasi öyle bir hale gelmiþ ki buda olmayýnca olmuyor kendi ellerimizle yaptýk nede olsa...
vallaha iyi tespit etmiþsin ******lýk olan yerde kimseye hakký olduðu gibi verilmiyor ben bu konuda meslek hayatým içinde çok çektim ve halada çekiyorum elimde deðil ben yapamýyorum ******lýk ******lýðýn diðer adýna bence kula kulluk etmek yada kula kul olmak diye bilirz
o zman bu tespit dogruysa 30 ve üzeri rakamlarýn hayatýmýzdan çýkmasý lazým !!!!
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.